Forskare identifierar distinkt undergrupper av eksemet i barn

Forskare från UKEN och Nederländernan har identifierat fem distinkt undergrupper av eksemet, finna som är det hjälp förklarar hur villkora kan påverka folk på olikt arrangerar av deras liv.

Manipulerar, och tålmodig har långt bekant som det klia flår villkorar kan påverka folk i många olik väg. Nu har den ProfessorSara Bruntet från Universitetar av Dundee och kollaboratörer på Universitetar av Bristol och Universitetar av Groningen, Nederländerna, visat för den första tiden att det finns atopic dermatitundergrupper i barn.

ProfessorBruntet sade: ”Har Denna forskningstudie bekräftat att eksemet är en mycket olik sjukdom, och det har git bevisar av distinctly olika trajectories, däribland en grupp som inte hade föregående känts igen, som eksemet framkallar för den första tiden omkring sex myndiga år och är i ofta tillhörande med astma.

”Har Vi också visat att som genetiskt riskera, dela upp i faktorer bidrar till det mest bökiga och lång-mest hållbara eksemet, så dessa tålmodig kan vara våra fokuserar för att framtida forskning ska förbättra omsorg. Det är viktigt bevisar också att vi behöver att betrakta vilka underordnad typ av eksemet kan reagera till vilka behandlingar i kliniska försök som ser till de högra barnen få den högra behandlingen i framtid.”,

Forskarna såg 13.500 barn från födelse till 11 eller 16 år som var bördiga UKEN eller Nederländernan. Omkring 40 procent av barn framkallade eksemet på någon tid i deras liv. Till Och Med statistisk analys var forskarna kompetent att identifiera inklusive barn för olika grupper vars eksem börjar i spädbarnsålder men därefter beslut, som olikt från barn vars eksem startar mer sistnämnd eller blir ett långsiktigt problem.

Grupperna definierades som:

  • Eksemet startar i spädbarnsålder och går inte bort
  • Eksemet startar i spädbarnsålder och varar alltigenombarndom
  • Eksemet startar i spädbarnsålder och går bort i tidig sortbarndom
  • Eksemet startar i mitt--barndom (omkring 6 år) och går bort mer sistnämnd i barndom
  • Eksemet startar i sen barndom (11 år-tidig sort tonår) och går därefter bort

Den största gruppen, ungefärligt en-tredje av barn med eksemet, framkallar sjukdomen snart efter födelse och växer mestadels ut ur den vid deras femte födelsedag. Emellertid för den i åtta barn med eksemet, som är i en grupp, var eksemet inte löser, kan sjukdomen vara in i vuxenliv. Dessa barn är också mest rimlig att ha släktingar med eksemet och att erfara andra hälsoproblem, inklusive astma och allergier.

Dr Lavinia Paternoster, Hög Föreläsare i Genetisk Epidemiology från den Bristol Medicinsk fakultet: Vård- Vetenskaper för Befolkning, som initierat studien, sade: ”Kom med Denna studie tillsammans två Européfödelsecohorts, PIAMA, från Nederländerna och ALSPAC (eller ”Barn av 90-tal”) från Bristol.

”Mönstrar av sjukdomen som observeras i dessa två cohorts, var remarkably liknande, som ger oss mer stor förtroende i resultaten.

”Har Vi funnit något bevisar av vad kan orsakar barn för att lida från olika underordnad typ av eksemet, men vi stillar behov att göra ett lott mer arbete för att förstå denna mer ytterligare och fungerar ut hur vi kan använda denna information i kliniken för att förbättra hjälptålmodig.”,

Fru Magali Redding, VD av Eksemet Överstiger Skottland som tillfogas: ”Är Detta ett fantastiskt kliver framåtriktat för forskning på eksem i barn. Familjer är desperat för ledtrådar om deras specifika omständigheter och hoppas inför framtiden.

”Till familjer av barn som lider från eksemet, forskningresultatnågot liknande ger förbättrar detta pappers- på undergrupper av tålmodig, mycket - nödvändigt hopp för en mer klar prognos och ultimately behandlingar.

”Kan få effekt av atopic dermatit på folkets livskvalitet vara förödande. Med detta kroniskt villkora på förhöjningen, är det Bruna arbetet av Professorn Sara och henne akademiska kollegor avgörande och alltid välkommet vid våra medlemmar.”,

Källa: http://www.bristol.ac.uk/

Advertisement