Studien avtäcker gener som kör jordnötallergireaktioner

Mount Sinai forskare har identifierat sex gener som aktiverar hundratals andra gener i barn som erfar stränga allergiska reaktioner till jordnötter. Denna är den första studien i människaförsök att identifiera gener som kör den akut jordnöten som, allergiska reaktioner som använder placebo-kontrollerat ett dubbelblint, att närma sig med omfattande ordnande i viss följd av gener som uttrycks för, under, och, efter de tog in föda jordnöten.

Studien var också första till studiegenuttryckt i barn över jaga av deras allergiska reaktioner och att låta varje ämnets reaktion jämföras till deras egna pre-reaktion som är statlig, ganska än till en kontrolleragrupp utan jordnötallergier. Detta att närma sig tillåtet forskarna som exakt avkänner genuttrycksändringar resultera från reaktionerna.

Resultaten av studien ska publiceras direktanslutet i NaturKommunikationer på Tisdagen, December 5. Den standarda behandlingen för individer med jordnötallergi inkluderar undvikande av jordnötter och betalningspåminnelseomsorg för den allergiska reaktionen. Immunotherapy har visat framsteg, men den är inte effektiv för alla individer, bär motsatt biverkningar och har inte varit godkänd vid U.S.-Maten och DrogAdministrationen.

”Markerar Denna studie gener, och molekylärt bearbetar som kunde vara uppsätta som mål för nya terapier till festjordnöt-allergin reaktioner och kunde vara viktiga till överenskommelse, hur jordnötallergin fungerar överallt,” sade studie höga författare, Supinda Bunyavanich, MD, MPH, den Förbundna Professorn, Pediatrik, och Genetik och Genomic Vetenskaper på Icahnen Skolar av Medicin på Mount Sinai. ”Stillar Vi inte förstår fullständigt allt som händer i förkroppsliga under jordnöt-allergi reaktioner. Vi kan använda dessa gener för att rikta våra studier av jordnötallergin, och hopefully, förutsäg hur starkt någon med den ska jordnötallergin reagerar.”,

Samlade blod för forskning laget tar prov från 40 jordnöt-allergiska barn för, under och efter en randomized, dubbelblind placebo-kontrollerad muntlig matutmaning. Subjects tog in föda ökande belopp av jordnöt på 20 minimala mellanrum, tills en allergisk reaktion uppstod, eller en växande dos av 1,044 gram av jordnöten togs in föda. I ett liknande dana på en olik dag, samma betvingar tog in föda ökande doser av placebooaten pudrar; igen tar prov blod drogs för, under och efter utmaningen. Utförda omfattande RNAordnande i viss följd för laget den därefter på blod tar prov följt av computational dataanalyser för att bestämma vilka gener och celler var aktiverade och köra dessa allergiska reaktioner.

”Har Andra studier sett gener som uttrycks i folk med matallergier, och jämfört dem till folk, som inte har matallergier,”, sade Dr. Bunyavanich. ”Är En av strykorna av vår studie att vi såg gener som med tiden uttrycktes i barn som reagerar aktivt till jordnöten och följde den personalltigenom deras reaktion, som g specificerat, och omfattande föreställa av vad händer på det genetiskt och molekylärt jämna under enallergi reaktion.”,

En av begränsningarna av studien är att den fokuserade endast på jordnötallergi. Dr.en Bunyavanich och forskninglaget planerar för att föra framtida studier som uppsätta som mål andra allmänningallergens, liksom mjölkar och ägget, för att tilltala, om deras rön kan vara relevant till andra typer av matallergin.

Källa: http://www.mountsinai.org/about-us/newsroom/press-releases/mount-sinai-researchers-identify-six-genes-driving-peanut-allergy-reactions