Den Kliniska studien använder genetiskt testa som matchar AML-tålmodig med nya terapier

Ett kliniskt försök genom att använda genetiskt testa som matchar akut tålmodig för myeloid (AML) leukemia med nya terapier, är nu öppet på Universitetar av Maryland Marlene, och Stewart Greenebaum Centrerar Omfattande Cancer (UMGCCC). Centrera är en av sju som cancer centrerar rikstäckande deltagande i det Ledar- Försök för Takten som AML® sponsras av Leukemia- & LymfkörtelcancerSamhället (LLS).

AML, som påverkar 20.000 Amerikaner årligen, är det dödligast av blodcancer och är ansvariga för mer än 10.000 dödar om året. Illviljan flyttar fram, i behandling av andra blodcancer, den standarda behandlingen för AML - en kombination av kemoterapier - har ändrat mycket lite över förflutnan 40 år. Den Total- prognosen återstår fattig, med enår överlevnad klassa nedanföra 20 procent för tålmodigålder 60 år och äldre.

”Är Vi mycket nöjda att vara kompetent att erbjuda nyligen diagnostiserade AML-tålmodig åldern 60 år, och äldre Skolar ett tillfälle att motta investigational drogterapier som baseras på genetiska markörer som är tillhörande med deras underordnad typ av AML,” något att säga Maria R. Baer, MD, professor av medicinen på Universitetar av Maryland, av Medicinen (UM-SOM) och direktören av hematologic malignancies och co-ledare av det experimentella terapiprogramet på UMGCCC. ”Att närma sig Denna personifierade terapi och att använda genetiskt testa som ska hjälpas att bestämma behandling, ger oss som ett potentiellt kraftigt bearbetar för att slåss denna ofta dödliga blodcancer.”, Dr. Baer är den främsta utredaren för studien på UMGCCC.

UMGCCC är den senaste cancern centrerar för att delta i det kliniska försök för Takten AML, som planläggs för att rusa US-Mat och för att Förgifta Administrations (FDA)godkännande av nya droger och för att framkalla mer individualized, effektiv behandling att närma sig till sjukdomen. LLS förväntar att försök som slutligen ska inkluderar 500 tålmodig på 15 till 20 platser.

Sex annan cancer centrerar skriva in sig tålmodig: Minnes- Sloan Kettering Cancer Centrerar; Centrerar Omfattande Cancer för den Ohio Delstatsuniversiteten; Vård- Oregon & Institut för Cancer för VetenskapsUniversitetarRiddare; Harold C. Simmons Omfattande Cancer Centrerar på det Southwestern Texasuniversitetet: Universitetar av Colorado Cancer Centrerar: och Universitetar av Chicago Omfattande Cancer Centrerar. Sex ha som huvudämne biopharmaceutical företag - Alexion, Boehringer Ingelheim, Celgene, Gilead Vetenskaper, Astellas och Takeda - ger investigational terapier som uppsätta som mål specifika genmutationar.

Diagnostiseras Nyligen AML-tålmodig åldras 60 år, och äldre valbart att delta i studien, som delas in i nio som, behandling ”beväpnar.”, När tålmodig skriva in sig, analyseras deras benmärg för att genetiska markörer ska hjälpa forskare att bestämma mest anslår behandling för deras underordnad typ av AML. Tålmodig med inga biomarkers förläggas i en separat behandling beväpnar, var de mottar också en investigational terapi.

”Gör är Vår fakultet utstående forskning in i hematologic malignancies och förlovad i många innovativa kliniska studier som siktas på att förbättra behandlingar för tålmodig med AML och annan blodcancer,” Dekanen E. Albert Reece för något att sägaUM-SOMEN, MD, PhD, MBA, verkställande vice ordförande för medicinska angelägenheter på Universitetar av Maryland och Johnen Z. och den Akiko K. Berså Distingerad Professorn. ”Är Detta ett enormt tillfälle att samarbeta med LLSEN, och annan ledande cancer centrerar på denna viktiga personifierade medicinforskninginsats.”,

Andra kliniska studier för leukemia på cancern centrerar inkluderar ett försök av en ny kombinationsdrogterapi till fest AML som baseras på forskning som göras av en UMGCCC-forskare; ett försök av en immun modulator med kemoterapi för AML; och ett immunotherapyförsök som använder tålmodig, äger genetiskt förändrade immuna celler, eller T-celler, till fest another bildar av leukemia, den akut lymphoblastic leukemiaen eller ALLA. UMGCCC är också en Centrera av Utmärkthet för behandlingen av myelodysplastic syndrom, en grupp av benmärgoordningar som benmärgen inte gör i jordbruksprodukter nog sunda blodceller.

Källa: http://www.umm.edu/programs/cancer/about-us/news/2017/beat-aml-master-trial

Advertisement