Snabb Automatiserad DNA-Purification erbjöd med den Promega Maxwell® RSC PureFood PathogenSatsen

Den nyligen lanserade Maxwell® RSC PureFood PathogenSatsen vid Promega erbjuder matsäkerhetslabb en lätt och jämn automatiserad DNA-purificationmetod för PCR-baserat testa av matpathogens. Satsen kräver inte enzymatic pre-behandling och, när den används i kombination med Maxwellen RSC, Instrumenterar, kan effektivt rena DNA från 1 till matrisen för 16 mat tar prov i 40 noterar.

 

Satsen för den Promega Korporation erbjuder den nya Maxwell® RSC PureFood Pathogenen matsäkerhetslabb en lätt och jämn automatiserad DNA-purificationmetod för PCR-baserat testa av matpathogens. Satsen kräver inte enzymatic pre-behandling och, när den används i kombination med Maxwellen RSC, Instrumenterar, kan effektivt rena DNA från 1 till matrisen för 16 mat tar prov i 40 noterar, besparingtid för de som behöver att göra snabba beslut om potentiell matspoilage och förorening.

 

Gynnar

  • Snabbt & Lätt - Den Maxwell® RSC PureFood PathogenSatsen som används med Maxwellen RSC, är ett enkelt, kliver det automatiserade protokollet med fåtal och mycket lite praktisk tid för tekniker.
  • Robustt - Satsen har validerats för purificationen av både Grammet - och Grammet + bakterie- DNA i en workflow från ett nummer av olik mat tar prov inklusive Escherichia Coli 0157: H7, Salmonellaenterica och Listeriamonocytogenes.
  • Känsligt & Jämnt - Den automatiserade workflowen ger jämna stunder för DNA-purificationkapaciteten som låter också labb till den högkvalitativa pathogenen för isolaten som DNA från liten mat tar prov typer och stillar får nog för downstream analys.

Promega introducerade den Maxwell® RSC PureFood PathogenSatsen till marknadsföra denna vecka. Satsbyggandena på företagets växande offerings av bearbetar och teknologier för mat-testa laboratorium, däribland Maxwell®en RSC PureFood GMO och LegitimationsSatsen, som Promega lanserade i 2016.

Vi spenderade en raddatid som samarbetar med mat som testar labb egentligen för att förstå deras frustrationer och deras lust att förminska det potentiellt av människafelet och för att avlägsna behovet för multipelpurificationMutor och protokoll. Denna produkt är resultatet av det förar dialog,”,

Chris Moreland, Promega Global ProduktChef.

Källa: www.promega.com/pathogen