Forskningrönet erbjuder banan för drogupptäckt till festhyperaldosteronismen

En ny studie ledde vid forskare på Sanford Burnham Prebys det Medicinska UpptäcktInstitutet (SBP), i samarbete med forskare på det Vård- Eunice Kennedy Shriver MedborgareInstitutet av Barnet, och MänniskaUtveckling, delen av MedborgareInstituten av Vård-, identifierar en mekanism som förklarar utvecklingen av hyperaldosteronismen. Rönet som publiceras i JCI-Inblick, erbjuder en bana för drogupptäckt till fest villkora, som orsakar majoriteten av sekundär högt blodtryck.

Omkring 10 procent av folk med kickblodtryck har sekundär högt blodtryck som är menande, som rota orsakar av sjukdomen är bekant. I sådan fall när rota orsakar, behandlas, blodtryck går tillbaka vanligt till det normala eller fälls ned markant. Hyperaldosteronism en villkora som den adrenal körteljordbruksprodukter för mycket aldosterone, är den mest vanlig anledning i av sekundär högt blodtryck.

”Modellerar identifierar Vår forskning som är baserad på ett genetiskt, ett oväntat lagrar i regleringen av adrenal körtelutveckling och i hyperaldosteronism,” något att säga Ze'ev Ronai, Ph.D., den högsta vetenskapliga rådgivaren av SBP och den höga författare av det pappers-. ”Är rönet viktigt, därför att de identifierar en föregående okänd reglerande axel som kontrollerar aldosteronen jämnar, erbjuda således nya avenyer för drogupptäckt av sekundär högt blodtryck.

Huvuddelens den adrenal körteljordbruksprodukter ett nummer av nödvändiga hormon, inklusive aldosterone, som balanserar natrium och potassium i blod. I hyperaldosteronism, den adrenal körteljordbruksprodukter för mycket aldosterone som leder till låg nivå av potassium och ökande natrium. Överskott natriumblytak som bevattnar kvarhållande som är ökande blodvolymen och blodtryck.

”Grundar bemannar leder Vi initialt, att strukturera av de adrenal körtlarna i möss som saknar ligasegenen för ubiquitinen Siah1 var tydligt olik och de hade ökat jämnar av aldosteronen,” något att säga Marzia Scortegagna, Ph.D., forskare i Ronais laboratorium och författare av det pappers-. ”På mer ytterligare undersökning, noterade vi högstämt jämnar av PIAS1, ett Siah1 kontrollerat protein, som är en nyckel- regulator av cholesterolbiosynthesisen, precursoren för aldosteronesyntes.”,

”Är Siah1 en ubiquitinligase som leker en viktig roll i ett nummer av cell- banor som blandas in i neurodegeneration- och cancer” något att säga Ronai. ”Är Våra resultat första som identifierar rollen av denna gen i hyperaldosteronism till och med dess, kontrollerar av cholesterolbiosynthesisen som gäller PIAS1.”,

”Ämnar Tålmodig, som lider från hyperaldosteronismutställningsmutationar eller epigenetic avreglering av de nyckel- banadelarna som pekar till relevansen av vårt rön till människor och motiveringen för mer ytterligare utforskning av denna bana för terapeutiskt,” något att säga Constantine Stratakis, M.D., huvudet av Dela Upp på Endocrinology och Genetik på MedborgareInstitutet av Barnet som är Vård- och MänniskaUtveckling (NICHD) på NIHEN och co-författare av studien.

Källa: http://www.sbpdiscovery.org/

Advertisement