Den Steroid- studien ger nya inblickar in i medicin biverkningar

Nya inblickar in i nyckel- hormon som finnas i gemensamt ordinerade mediciner, har upptäckts som ger mer ytterligare överenskommelse av medicin biverkningar.

Studien i immuna celler kan hjälpa att förklara därför något folk framkallar motstånd till dessa droger, som har kraftigt anti-upphetsa gynnar.

Dess rön är viktigt, därför att glucocorticoid hormon - som också är bekant som steroider - finnas också naturligt i förkroppsliga och reglerar dess svar till spänningen.

Forskningen förbättrar också överenskommelse av gynnar av drogerna, som är van vid fest som en lång räcka av immun-anknutit villkorar inklusive astma, eksemet och cancer.

Glucocorticoids är kassaskåpet som ska användas och som ordineras brett, men något folk framkallar biverkningar som begränsar deras effektivitet.

Forskning ledde vid Universitetar av Edinburgh använde kraftiga mikroskop för att se 3D avbildar av DNA i immuna celler för musen som behandlades med den glucocorticoid medicinen.

Dynamiska ändringar till organisationen och formar av cellernas genetiska smink sågs, efter fem har noterat av drogapplikation och var stilla gåva efter fem dagar.

Läkarundersökningorganisationen av DNA - som är bekant som DNA-vikning - lekar en viktig roll, i att bestämma fungera av celler.

Uppstå och stämma till våra svar till spänningen, expertnågot att säga som Som glucocorticoids är naturligt - studien kunde också ha implikationer för att vara för överenskommelse verkställer av trauma på förkroppsliga.

Studien publicerades i föra journal överCellRapporterna. Den bars ut i samarbete med Universitetar av Cambridge och betalades av det Wellcome Förtroendet, Medicinsk forskningRådet, (MRC) och Biologiska Vetenskaperna för de Bioteknik och Forskar Rådet.

Wendy Bickmore, Direktören av Enheten för MRC-MänniskaGenetik på Universitetar av Edinburgh, som co-ledde studien, sade: ”Är Dessa spännande resultat en klivaändring i hur vi förstår verkställa av glucocorticoids, som är kassaskåpdroger men har biverkningar i något folk.

”Kliver Vårt nästa är att analysera huruvida dessa samma ändringar kan avkännas i celler från tålmodig som tar glucocorticoids.”,

Alastair Jubb, Klinisk Föreläsare i Anestesi och IntensivvårdMedicin på Universitetar av Cambridge, som co-ledde studien, sade: ”Är Glucocorticoids viktig i vård-, och sjukdomen och vi slås av storleken och ståndaktigheten av ändringarna som vi har funnit.

”Resultaten en egentligen spännande riktning för att ger mer ytterligare arbete ska förstå hur DNAEN strukturerar kontrolleras och hur den kan mätas i ett kliniskt sammanhang.”,

Källa: https://www.ed.ac.uk/news/2017/steroid-study-side-effect-medicines

Advertisement