Edixomed framkallar revolutionär teknologi för att tackla antimicrobial motstånd

Nya resultat som meddelas på den nya SårUK-konferensen och Eurobiofilms kongressen 2017, har git det senast bevisar den Edixomed, ett UK-bioteknikföretag, har framkallat en revolutionär ny teknik för att tackla den jättelika allmän hälsautmaningen av antimicrobial motstånd (AMR). Edixomeds dödar unika teknologi, som kan levereras som en flytande, att gel eller inhalerad sprej, snabbt och säkert bakterier, virus, och svampar, hård-till-fest det antibiotiska resistent anstränger däribland.

”Toppen-Buggar `', resistent till all för närvarande tillgängliga antibiotikummar, förväntas att döda 10 miljon folk om året vid 2050. Hot är mycket verkligt, men vi hoppas snart för att ha en livsduglig och innovativ lösning, som slaget” sade med ProfessorKonst Tucker, Sts Bartholomew Sjukhus, London.

Till Och Med en ny funktionsläge-av-handling kärnar ur Edixomeds teknologi exploaterar säkert en av huvuddelens den naturliga försvarmekanismen, den nitric oxiden cyklar, för att förstärka huvuddelens egna svar i stridighetinfektion som förbättrar att läka och potentiellt ökande aktiviteten av någon ordinerad antibiotikum. Med understödjes årtionden av forskning har det potentiellt av den nitric oxiden, Edixomed framkallat ett unikt, kassaskåp och mångsidigt system, med antimicrobial aktivitet för bred spectrum, och som kan användas för en variation av kliniska applikationer.

De senaste datan visade att Edixomeds genombrott har kapaciteten att döda alla organismer för flera dödliga infektioner, liksom MRSA och Escherichia Coli. Dessutom Edixomeds förhindrade behandlade teknologi effektivt och multidrug-resistent bakteriebiofilms - de stora bakterie- kolonierna med ett skyddande lagrar, som förhindrar normalt huvuddelens immunförsvar, eller antibiotikummar, från att vara effektiv.

”Här har vi en innovativ teknologi med multipel bildar av leverans och applikationer. Den kan inhaleras in i lungsna för respiratoriskt villkorar, applicerade till flå som en gel eller en flytande, eller använt som en dressing för infekterade sår eller pre-kirurgiskt skydd. Med sådan bred användbarhet kunde detta riktigt vara genombrottet som vi har sökt för i slagsmål mot antibiotiskt motstånd,”, sade Professorn Ben Benjamin, Heders- Professor av Medicinen av den Exeter Medicinsk fakultet.

Edixomeds utforskas teknologi för nitric oxid också i kliniken, med de mest avancerade utvecklingarna i UK-baserad randomized kontrollera studien som bedömer säkerhet, och effektivitet i diabetiska fotsår, leda orsakar av sockersjuka släkta amputations.

Kommentera på väsentligheten få effekt diabetiska fotsår har, Dr Paul Chadwick, Klinisk Direktör på Högskolan av Podiatry, sade, ”kostar behandling av diabetiska fotsår för närvarande NHSEN mer än miljarden £1 ett bly- år och infekterade sår till över 135 amputations per vecka. Tidig sortremissen till fot-omsorg servar, förminskande infektion, och accelerera att läka, kunde markant bidra till en förminskning i numrera av dessa avoidable amputations.”,

Det finns också en barmhärtig bruksutvärdering av Edixomeds teknologi för nitric oxid i Buruli sår i en klinik i Ghana. Den Buruli såret är en av prioritetssjukdomarna igenkända av den Vård- Organisationen för Världen som en eftersatt tropisk sjukdom och uppstår mest gemensam i barn. Den orsakas av en bakterie- infektion som kan resultera i allvarliga kroniska sår, med det potentiellt som orsakar viktig scarring och missbildning. Tålmodig mottar för närvarande antibiotisk terapi, men den kan vara långsam att fungera. En kapacitet att tackla infektionen skulle snabbare är ett ha som huvudämnegenombrott för dessa tålmodig.

”Är Vi upphetsada vid resultaten som vi har sett i kliniken, och labbet och vi är funktionsdugliga att maximera det potentiellt gynnar till så många tålmodig som möjlighet, och så snabbt som möjlighet. Edixomed har framkallat en fullständigt ny, den viktiga lösningen till problemet av antibiotiskt motstånd,”, sade ProfessorChris Trä, Högsta Läkarundersökning Kommenderar, Edixomed.

Källa: https://www.edixomed.com/

Advertisement