Romanen druva-härledde sammansättningar kunde framkallas som terapeutiska medel för behandling av fördjupningen

I en studie att publiceras on-line Februari 2 i naturkommunikationer, skolar forskare från Icahnen av medicin på Mount Sinai beskriver en omfattande analys av romanen druva-härledde sammansättningar, dihydrocaffeic syra (DHCA), och malvidin-3'-O-glucoside (Mal-gluc), som kan, framkallas som terapeutiska medel för behandlingen av fördjupningen. Studieresultaten indikerar att dessa naturliga sammansättningar kan göra smal fördjupning genom att uppsätta som mål nyligen upptäckt bakomliggande mekanism av sjukdomen.

Enligt U.S.et centrerar för sjukdom kontrollerar, och förhindrandet, varje år ungefärligt 16 miljon individer i Förenta staterna har en ha som huvudämneperson som lider av depressionepisod. Konventionella pharmacological behandlingar beräknas till tillfällig remission för jordbruksprodukter i mer mindre än 50 procent av tålmodig, och de är ofta tillhörande med strängt motsatt verkställer. Således finns det ett akut behov för en mer bred spectrum av ny terapi.

Fördjupningen är tillhörande med en multitude av patologiskt bearbetar, inklusive inflammation av kringutrustningimmunförsvaret, strukturerar bearbetar en uppsättning av biologiskt och i lymfaknutpunkterna och andra silkespapper, som skyddar mot sjukdomen och abnormalities som gäller synapses, strukturerar att tillståndneurons som passerar ett elektriskt eller kemiskt signalerar till andra neurons. Emellertid är för närvarande tillgängliga lyckodroger i hög grad inskränkt till att uppsätta som mål systemen som reglerar serotonin, dopamine och andra släkta neurotransmitters, och dessa behandlingar tilltalar inte specifikt inflammation och synaptic maladaptations som är nu bekant att vara tillhörande med MDD.

Föregående forskning har funnit att druva-härledde polyphenols har någon effektivitet i modulerande aspekter av fördjupningen, yet mekanismen av handlingen hade i hög grad återstått okänd till nu. Den nya studien, ledde vid Giulio Maria Pasinetti, PhD, den Saunders professorn av Neurology, och ett lag av utredare från centrera för Integrative molekylära Neuroresilience på Icahnen skolar av medicin på Mount Sinai, grundar att en bioactive dietary polyphenolförberedelse--en kombination av tre druva-härledde polyphenolprodukter, däribland en vald harmonidruvafruktsaft, en vald druva kärnar ur extraktet och trans.-resveratrolen--var effektivt, i att främja resilience mot spänning-framkallad fördjupning i möss.

Specifikt grundar forskare att DHCA och Mal-gluc kan främja resilience i mus modellerar av fördjupning genom att modulera inflammation och synaptic plasticity, respektive. DHCA förminskar interleukin 6 (IL-6), enupphetsa vikt som avsöndras av T-celler, och macrophages som stimulerar immunt svar, genom epigenetically att modulera non-kodifiera, ordnar av genen IL-6. Mal-gluc modulerar histoneacetylation av genen Rac1 och låter transkriptionactivators ta fram DNAEN för ökande transkription i hjärnan, som påverkan uttryckt av genansvariga för synaptic plasticity. Forskare visade också att DHCA-/Mal-glucbehandling var effektiv, i att göra smal fördjupning-något liknande fenotyper i en mus modellerar av ökande systemic inflammation som framkallades av transplantation av celler från benmärgen av spänning-känsliga möss.

”Visar vår forskning, att kombinationsbehandling med de två sammansättningarna kan främja resilience mot spänning-medlade fördjupning-något liknande fenotyper genom att modulera systemic upphetsas svar och synaptic plasticity för hjärnan i en mus modellerar av fördjupning,” något att säga Jun Wang, PhD, den förbundna professorn av avdelningen av Neurology och den första författare på det pappers-.

Den Mount Sinai studien ger, för den första tiden, nytt preclinical bevisar understödja uppsätta som mål av nyckel- sjukdommekanism för multipeln till och med epigenetic ändring för DNA för behandlingen av fördjupningen. Denna studie stöttar starkt behovet att testa och identifiera romansammansättningar som uppsätta som mål alternativ pathologic mekanism, liksom inflammation och synaptic maladaptation, för individer, som är resistent till för närvarande tillgänglig behandling.

”Vårt att närma sig för att använda en kombinationsbehandling av DHCA, och Mal-gluc som samtidigt förhindrar kringutrustninginflammation och som synergistically modulerar synaptic plasticity i hjärnarbetena för att optimera resilience mot kroniska spänning-framkallade fördjupning-något liknande fenotyper,”, sade Dr. Pasinetti. ”Kan upptäckten av dessa nya naturliga druva-härledde polyphenolsammansättningar som uppsätta som mål cell- och molekylära banor som är tillhörande med inflammation, ge ett effektivt långt till fest en underdel av folk med fördjupningen och ångest, en villkora som påverkar så många folk.”,

Källa: http://www.mountsinai.org/

Advertisement