Tålmodig med acne har ökat riskerar av framkallning ha som huvudämne fördjupning

I en analys av en av den största elektroniska läkarundersökningen antecknar databaser i världen, fann forskare, att tålmodig med acne hade markant att ökas för att riskera av framkallning ha som huvudämne fördjupning, men endast i de första 5 åren når diagnostisering med acne.

Utredarna grundar att riskera för ha som huvudämne fördjupning var högst inom 1 år av acnediagnosen--en högre 63% riskerar jämfört med individer utan acne--och minskat därefter.

Resultaten indikerar att det är kritiskt att läkare övervakar moodtecken i tålmodig med snabb behandling för acne och för påbörjandet för fördjupnings- eller sökandenkonsultation från en psykiater när de behövs.

”Markerar denna studie ett viktigt anknyter flår between sjukdomen och mentalsjukdom. Gavs riskera av fördjupningen högst i den högra perioden, efter den första tiden en tålmodig som framläggas till en läkare för acne, har angått, det visar hur precis impactful våra flår kan vara in mot våra total- mental hälsa” sade bly- författareDr. Isabelle Vallerand, av universitetar av Calgary, i Kanada. ”För dessa tålmodig med acne, är den mer än en flåskavank--den kan lägga på viktiga mental hälsabekymmer och bör tas allvarligt.”,

Källa: http://newsroom.wiley.com/press-release/british-journal-dermatology/acne-linked-increased-risk-depression

Advertisement