Högre yoghurtintag som anknytas för att fälla ned den kardiovaskulära sjukdomen, riskerar bland hypertensive vuxen människa

En ny studie i amerikanen förar journal över av högt blodtryck, publicerat av den Oxford universitetarpressen, föreslår att högre yoghurtintag är tillhörande med lägre kardiovaskulär sjukdom riskerar bland hypertensive manar och kvinnor.

Kickblodtryck är en ha som huvudämne som den kardiovaskulära sjukdomen riskerar dela upp i faktorer. Kliniska försök har föregående visat välgörande verkställer av mejeriförbrukning på kardiovaskulärt vård-. Yoghurten kan självständigt förbindas till den kardiovaskulära sjukdomen riskerar.

Kickblodtryckaffekter omkring en miljard folk över hela världen men kan också vara en ha som huvudämne orsakar av kardiovaskulära hälsoproblem. Högre mejeriförbrukning har varit tillhörande med välgörande verkställer på kardiovaskulära sjukdom-släkta comorbidities liksom högt blodtryck, typ - 2 sockersjuka och insulinmotstånd.

För strömanalyserna, deltagare som är inklusive över 55.000 kvinnor (åldrar 30-55) med kickblodtryck från sjuksköterska vård- studie, och 18.000 manar (åldrar 40-75) som deltog i den vård- professionelluppföljningstudien.

I sjuksköterska vård- studie frågades deltagare att avsluta ett postat frågeformulär för 61 objekt i 1980 för att anmäla vanligt dietary intag i det föregående året. Deltagare anmälde därpå någon interims läkare-diagnostiserade inklusive myocardial infarkt för händelser, slår, och revascularization. Tillåtelse bads att ta fram medicinska rekord för att bekräfta alla anmälde nya diagnoser.

Högre intag av yoghurten var tillhörande med en 30 procent förminskning riskerar in av myocardial infarkt bland sjuksköterska de vård- studiekvinnorna och en 19 procent förminskning i de uppföljande studiemanarna för vård- professionell.

Det fanns 3.300 och 2.148 sammanlagda kardiovaskulära sjukdomfall (myocardial infarkt, slår, och revascularization), i sjuksköterska vård- studie och den uppföljande studien för vård- professionell, respektive. Högre yoghurtintag i kvinnor var tillhörande med en 16 procent lägre riskerar av att genomgå revascularization.

I båda grupper riskerar deltagare som konsumerar mer än två som portionar, i veckan av yoghurten hade en ungefärligt 20 procent lower, av ha som huvudämne den koronara hjärtsjukdomen eller slår under den uppföljande perioden. Då revascularization tillfogades till den sammanlagda kardiovaskulära sjukdomresultatvariabeln, förminskades återstods riskerabedömningarna för båda manar och kvinnor, men viktiga.

Högre yoghurtintag i kombination med ett total- hjärta-sunt bantar var tillhörande med mer stor förminskningar i kardiovaskulär sjukdom riskerar bland hypertensive manar och kvinnor.

”Antog vi att den långsiktiga yoghurtintagstyrkan förminskar riskera av kardiovaskulära problem, sedan några föregående lilla studier hade visat att välgörande verkställer av jäste mejeriprodukter,” sade en av papperets författare, Justin Buendia. ”Här, hade vi en mycket stor cohort av hypertensive manar och kvinnor, som följdes för upp till 30 år. Våra resultat ger viktigt nytt bevisar att yoghurten kan gynna vård- ensamt för hjärta eller som en jämn del av rich för en banta i fiber-rika frukter, grönsaker och hela korn.”,

Källa: http://global.oup.com/

Advertisement