Gynnar av läkarundersökningaktivitet kan väga mycket än verkställer av sträng fetma, studieshows

Kan du vara färdig och sund, om även du är överviktig? Det är ifrågasättaforskarna på den York universitetar fakultet av den vård- uppsättningen ut som ska svaras i en ny studie, som visar att läkarundersökningaktivitet kan vara lika och kanske även viktigare än, väger för folk som bor med sträng fetma.

Enligt den nya studien ledde vid Jennifer Kuk, skolar den förbundna professorn i den York universitetar av Kinesiology och vård- vetenskap, och kollaboratörDr. Sean Wharton, MD, den medicinska direktören av Wharton den medicinska kliniken och adjunctprofessor på den York universitetar, individer med sträng fetma, som är färdiga, har ett liknande vård- att profilera till de som väger markant mindre än dem. Målet av studien var att se gynnar av cardiorespiratory kondition på kardiovaskulärt vård- i befolkningar med milt till sträng fetma.

Resultaten föreslår individer med även sträng fetma eller en mer stor BMI, än 40, kan vara färdiga och sunda.

”Förbinds fetma endast med värre vård- i individer, som var unfit,” något att säga Kuk. ”Vet vi att, när du får det okända en BMI av 40, riskera av kardiovaskulärt villkorar förhöjningar exponentially, så denna studie visar att det att ha en jämn kickkondition är stilla välgörande och den förstärker egentligen betydelsen av konditionen.”,

Kuk något att säga som gör 150, noterar av övar per vecka, som per läkarundersökningaktivitetsanvisningar, översätter allmänt mer mindre, än halvt dunka av väger förlust. Ändå övar detta belopp av kan betyda dramatiska förbättringar i vård- för de med sträng fetma.

”Måste du egentligen att koppla från förkroppsliga väger från betydelsen av konditionen,” något att säga Kuk. ”Kan du få passformen, utan att förlora, väger och har vård- gynnar.”,

Data samlades från 853 kanadensiska tålmodig som deltar i den Wharton läkarundersökningen, väger ledningkliniker i sydliga Ontario. Individer avslutade en klinisk examen som inklusive fastablod mäter, och en maximal treadmillspänning testar.

Beloppet av kondition som är nödvändigt att uppnå vård-, gynnar var långt mindre än vad mest individer skulle funderare. Forskningen visade att det mest stora vård- gynnar kommet från att undvika de lägsta 20 procentna av kondition jämnar. Detta gynnar hjälpmedlet, att 80 procent av folk är färdiga nog att få vård-.

I denna studie hade 41% av deltagare med mild fetma kickkondition jämnar, fördriver 25 procent, och 11 procent av deltagarna med dämpar, och sträng fetma, respektive, hade kickkondition. Individer med sträng fetma var mer rimlig att ha kickblodtryck, glukos, och triglycerides, om de var i de lägsta 20 procentna av kondition, jämnar, men var inte mer rimlig att ha dessa utfärdar, om de var i den 80 procent gruppen.

Tidigare forskning har visat, att mindre läkarundersökningaktivitet krävs mycket för att förbättra vård- än, är nödvändig att förlora väger. Emellertid är detta någon av den första forskningen som föreslår att läkarundersökningaktivitet kan vara viktigare för folk som bor med sträng fetma.

”I mitt öva, mig ser många tålmodig, som söker efter olika resultat,” något att säga Wharton. ”Finns det några tålmodig, som önskar markant att förbättra deras vård-, och andra som söker efter endast ett estetiskt mål. När det kommer till vård-, förstärker denna studie aningen som folket inte behöver att förlora väger för att vara sunt.”,

Källa: http://news.yorku.ca/2018/02/12/study-shows-benefits-of-exercise-can-outweigh-health-effects-of-severe-obesity/

Advertisement