Kardiovaskulärt riskera dela upp i faktorer kan leka mer stor roll i plötslig hjärtattack bland mer ung folk

Vanligt kardiovaskulära fetma och annan riskerar dela upp i faktorer kan leka en mer stor roll i plötslig hjärtattack bland mer ung folk, än föregående igenkänt och att understryka betydelsen av tidigare att avskärma, enSinai studie har funnit.

Stundsportaktivitet samlar ofta uppmärksamhet i fall av plötslig hjärtattack i mer ung tålmodig, det citerades endast i en liten procentsats av de åldrar 5 till 34 i studien som publiceras i cirkulation, en föra journal över av amerikanhjärtaanslutningen.

I stället grundar utredare oväntat en kickprevalence av standart kardiovaskulärt riskerar dela upp i faktorer bland barn, som led från plötslig hjärtattack, en oordning som kan orsaka ögonblicklig död. Kombinationer av fetma, högt blodtryck, kick - cholesterol, sockersjuka och att röka fanns i nästan 60 procent av utstuderade fall.

Rönskjulet tänder på ett allmän hälsaproblem bland barn som har återstod i hög grad olöst.

”Är en av uppenbarelserna av denna studie som riskerar dela upp i faktorer liksom fetma kan leka en mycket större roll för barn, som dör från plötslig hjärtattack än föregående bekant,” sade Sumeet S. Chugh, MD, den förbundna direktören av detSinai hjärtainstitutet och den bly- forskare för studien.

Chugh föreslogg fördjupning förhindrandeförsök till rutinmässiga förebyggande medelbesök för barn och barnvuxen människa.

”Gynnar det ökat av sådan rastreringar är att tidig sortförsök att förminska kardiovaskulärt riskerar är bekant att översätta in i förminskning av den vuxna kardiovaskulära sjukdomen,”, sade han.

Rönet kommer från Oregon den plötsliga oväntade dödstudien. Hövdade Chugh det omfattande, 16 sjukhus, multiyear bedömning av hjärt- dödar i den Portland storstadsområdet, hem till 1 miljon folk. Data som samlades i studien g Chugh och hans lag med unik gemenskap-baserad information för att bryta för svar till vad orsakar plötslig hjärtattack.

Även om ”plötslig hjärtattack” och ”hjärtinfarkt” används ofta utbytbart, benämner är inte synonymt. Plötslig hjärtattack är resultatet av defekt elektrisk aktivitet av hjärtan. Tålmodig kan ha litet eller inget varning, och oordningen orsakar vanligt ögonblicklig död. En hjärtinfarkt--myocardial infarkt--orsakas typisk av stoppade till koronara artärer som förminskar blodflöde till hjärtamuskeln.

Källa: https://www.cedars-sinai.org/

Advertisement