Intermountain medicinskt centerbarkasser hyra rumi programet som stöttar bindning between, fostrar och newborns

Fostrar och behandla som ett barn hör hemma tillsammans -; vilket är därför den Intermountain medicinskt center i Salt Lake City har lanserat a hyra rumi program för att stötta, fostrar tidig sortbindningen between och newborns.

”Hyra rumi hjälpmedel behandla som ett barn ska stag i rummet med deras föräldrar,”, sade Kristie Earnhart, RN, MSN, sjuksköterskachef i Maternity på den Intermountain medicinskt center, som är delen av den Intermountain vårdsystemet. ”Förminskar upprättar tiden tillsammans i de första dagarna av baby'sens bindningen för livförhöjningar och det nyfödda vård-, att gråta och sunda rutiner. Den ska barnkammare är tillgänglig för de med medicinska behov.”,

Många kvinnor välkomnar idén av att få så mycket sömn som möjlighet efter arbete, och det kan vara frestande att överföra deras behandla som ett barn till ett sjukhus barnkammare för att få något vilar. Men forskningshows som de är rimliga att få det samma beloppet av, vilar med deras behandla som ett barn i rummet.

”Visas att ha behandla som ett barn med fostrarätten från början av forskning som är det bäst långt för, fostrar och behandla som ett barn för att vila, och att upprätta ett rutinmässigt,”, sade Earnhart.

Hyra rumi hjälp som föräldrar förbereder sig att gå hem med deras nytt, behandla som ett barn. Den ger ett tillfälle för att föräldrar och andra caregivers ska ge sammanlagd omsorg för behandla som ett barn i ennågot liknande miljöstund i sjukhuset. Fördriva hyra rumi, föräldrarna, eller caregivers ger alla av läkarundersökningomsorg och övervakning för deras spädbarn, inklusive geende läkarbehandlingar, ändrande blöjor och matning.

”Är den bäst rådgivningen som vi kan ge nya föräldrar, att lära hur man vilar, när ditt behandla som ett barn sömndygnet i de första dagarna, och hyra rumi service att lära,”, sade Angela Anderson, RN, sjuksköterskabarnmorska på den Intermountain medicinskt center.

”Behandla som ett barn tidig sort i den nyfödda perioden, äter vanligt och finner komfort, och säkerhet i att vara nästan dig,” tillfogade hon. ”Kan att lära hur man matar ditt spädbarn vara lättare, när du lärer att läsa din babys stickrepliker för tidig sorthunger, och att sova/vak påstår. Att hålla behandla som ett barn med dig hjälper dig att lära hur man matar, och att att bry sig för dem stunder som vårt sakkunnigt bemannar, är nära by att hjälpa dig.”,

Hyra rumi gynnar för fostrar:

 • Bättre kvalitets- sömn
 • Ökande förtroende, i bruk och att att bry sig för, behandla som ett barn
 • Kapacitet att lära din babys stickrepliker (sömnigt, stressat, i behov av tyst tid, eller hungrigt)
 • Tidigare ID av matande stickrepliker för tidig sort (rota, öppnaräcker munnen, och suga på sponta, fingrar, eller),
 • Förbättrad breastfeeding erfar
 • Mindre begynna gråt och nödläge (de älskar för att vara nära dig),
 • Mindre ”behandla som ett barn deppighet” och postpartum fördjupning
 • Föräldrar bättre-vilas och kopplas av mer av avsluta av det första veckahemmet

Att hyra rum in gynnar för behandla som ett barn:

 • Bättre kvalitets- sömn. Ditt behandla som ett barn ska framkallar ett mer stamgästsömn-vak cyklar tidigare, och hyra rumi kan hjälpa att lindra övergången till dag-/nattrutiner
 • Mer stall förkroppsligar temperaturer
 • Allmänt mer som är nöjda, mindre gråt
 • Mer stabilt blodsocker
 • Breastfeed mer snart, längre, och lättare
 • Lägre jämnar av spänningshormon
 • Babies är utsatt till det normalabakterier på modern flår, som kan skydda dem från passande sjuka tack vare skadliga bakterier.

Den Intermountain medicinskt center har tillgängliga 24 timmar för en barnkammaresjuksköterska om dagen, sju dagar en vecka för spädbarn och fostrar med medicinskt behov. Anslå vid bedsidesjuksköterskan, när ett medicinskt behov ansas, kan behandla som ett barn gå till barnkammare för upp till tre timmar två gånger i 24 timmar, men behandla som ett barn som ska för att inte matas formel, om inte den påstod matande preferensen är formeln. En behandla som ett barn är alltid välkommen i barnkammarestundmomen duschar eller deltar i breastfeedingen klassificerar.

”Hyra rumi hjälpuppsättningen arrangera för det rutinmässigt av hemliv,”, sade Earnhart. ”Börjar vanor i sjukhuset. Vi önskar att uppmuntra föräldrar att begränsa förvirringstunder som de är här. Moms kan ta denna tid att fokusera på dem och få veta behandla som ett barn.”,

För mer än två år har den Intermountain medicinskt center skriva in sig i kliva upp för Utah behandla som ett barn program, tillsammans med 20 andra sjukhus i Utah. Att kliva upp är 10 kliver programet som planläggs för att stötta moms, som uppmuntrar breastfeeding på - begäran och hyra rumi.

Öva av att hyra rum in och att låta fostrar, och spädbarn som tillsammans återstår 24 timmar om dagen, är ett av bevisa-baserad övar framkallat av ett lag av globala experter. Annat kliver inkluderar att utbilda att förvänta fostrar om breastfeeding, portion till påbörjandet som breastfeeding inom en timme av födelse och undervisningkvinnor hur man underhåller digivning.

Centrerar för sjukdomen Control har dokumenterat många kort stavelse, och långsiktigt gynnar av att hyra rum i, och breastfeeding för både fostrar och behandla som ett barn. Dessa inkluderar fällt ned riskerar av gå i ax och respiratoriska infektioner, atopic dermatit (eksem), typ - 2 sockersjuka, det plötsliga begynna dödsyndromet och barndomfetma.

Dessutom genom att skydda mot dessa och andra illnesses, kostar läkarundersökningen fälls ned, sedan behandla som ett barn vem matas formel ansar för att kräva mer manipulerar besök, inläggning på sjukhus och recept.

Källa: https://intermountainhealthcare.org/

Advertisement