Forskare avtäcker nytt orsakar av torrt, inflammerat, och klia flå i eksemtålmodig

Forskare på judiskt vård- för medborgare har upptäckt att en orsaka av det torrt, inflammerat och klia flår att epidemieksemtålmodig. Ett lag ledde vid Donald Leung, MD, PhD, har visat att en immunförsvar skev in mot allergi förändrar lipidsna i flå. De förändrade lipidsna låter flå knäcka, bevattnar för att lämna och irritants som ska skrivas in och att ställa in arrangera för att eczematous organskador ska framkalla. Forskningen som stöttas av medborgareinstitutet av Atopic dermatitforskning för allergin och för smittsamma sjukdomar, knyter kontakt, synts i Februari 22, 2018, utfärdar av inblicken för föra journal över JCI.

”Har vi långt bekant som en aktiverad immunförsvar och ett defekt flår barriären är både viktiga dela upp i faktorer i eksem, men inte hur de är släkta, och vilket kör sjukdomen,” sade Dr. Leung. ”Har vi nu visat att det allergiska immuna svaret förkortar lipids i flå, danande dem som mindre är effektiva på underhållande fuktighet och som är mer känslig till irritants.”,

Eksemet också som är bekant som atopic dermatit, är ett kroniskt flår sjukdomen som drabbar beräknade 35 miljon amerikaner. Det karakteriseras by lappar av klia, torrt, och knäckt flå, som kan profoundly få effekt tålmodigs liv. Även om tecken gäller mestadels flå, har ett allergiskt immunt svar long long känts igen som ett viktigt del- av sjukdomen.

Forskarna som undersöks först, flår från eksemtålmodig och grundar lipids som var kortare än lipids i flå av deltagare med ingen sjukdom. Lipids är waxy vikter som är livsviktiga till sunt, flår. De hjälper uppehälleallergens, irritants och infektioner ut, stunder som in håller fuktighet. Lipids med längre kol kedjar är starkare, och mer bevattnar impregneringsmedel. De kortare lipidsna som är förhärskas på eksemtålmodig, flår skyddar flå mindre effektivt.

Tålmodig flår celler producerade också mer få av enzymen som förlänger lipiden kedjar. Då de tillfogade cytokines IL-4, och IL-13 till den kultiverade människan flår celler, utrustar det allergiska immuna svaret som sparkas in i kick, och lipids blev kortare. Behandling med de pro-allergiska enzym förminskade också uttryck av lipid-förlängande enzym. Blockera aktiviteten av IL-4 och IL-13 i det kultiverat flå celler resulterade i ett överflöd av lång-kedjar lipids.

”Visar vårt rön hur detallergiskt, typ - förändrar immunt svar 2 lipidbildande i flå och att leda till ett defekt flå barriären, och det torrt, knäckt och klia flår i eksem,”, sade Dr. Leung.

Källa: https://www.nationaljewish.org/about/news/press-releases/2018/researchers-discover-new-source-of-skin-defects-in-eczema

Advertisement