Barn som ihärdigt är allergiska till komjölk, kan återstå kortare, tändare än lurar med mutterallergier

Barn, som erfar ihärdiga allergier till komjölk, kan återstå kortare och mer ljus alltigenompre-tonårstid, när de jämförs med barn, som är allergiska till den tokiga jordnötter eller treen, enligt en retrospektiv, kartlägger granskar för att framläggas mars 4, 2018, under amerikanakademin av allergin, astma & immunologi/den gemensamma konferensen för världsallergiorganisation (AAAAI/WAO).

”Mönstrar förhållandet mellan matallergier och barndomtillväxt är komplext, och vi har en ofullständig överenskommelse om påverkanmatallergierna att ha på barns tillväxt,” något att säga Karen A. Robbins, M.D., en pediatrisk allergist/immunologisten på barns det vård- systemet för medborgare och den bly- studieförfattare. ”Börjar vår studie att fylla detta forskningmellanrum, men den mer ytterligare studien är nödvändig, som speciellt barn skriver in deras tonår, till mätinstrumentet, huruvida som dessa tillväxtunderskott är transitory eller hållbara.”,

Ungefärligt 6 procent till 8 procent av U.S.-barn lider från en matallergi, enligt AAAAIEN. Åtta matgrupper redogör för 90 procent av allvarliga allergiska reaktioner, mjölkar däribland, den tokiga ägget, fisken, det kräftdjursa skaldjuret, vete, soy, jordnötter och treen, centrerar för sjukdom kontrollerar, och förhindrandet tillfogar. Allergin till komjölk i synnerhet kan foreclose en bred samling av matval under tidig sortbarndom, en tid, då barn förkroppsligar genomgår en serie av tillväxtspurter.

”Väger vi som är lärda från vår föregående forskning, att det finns en oavbruten följd av riskerar för underskott i höjd, och bland barn med matallergier, och ungar, som är allergiska till komjölk, är på förhöjt riskerar,”, tillfogar Dr. Robbins. ”Har de haft aldrig komjölk i deras att banta. Se mat som märker, kan många objekt ”, innehålla mjölkar, ”, begränsar som strängt vad kunde vara en bred variation av matobjekt för växande barn. De också har vanligt allergier till extra matar.”,

Till mätinstrumentet, hur specifika matallergier får effekt barns höjd och väger, förade studielaget ett longitudinal kartlägger granskar för 191 barn. Att vara inklusive i studien, måste barnen att ha åtminstone ett klinikbesök från för 5 som till för 8 och för 9 till 12gammala åren de tid de åldras 2 till 4, åldrar som spänner över från tidig sortbarndom till preadolescence. Från varje kliniskt besök väger det antecknade forskninglaget; höjd; co-morbid villkorar, liksom astma, eksem och säsongsbetonade allergier; och bruk av inhalerade corticosteroids.

De beräknade genomsnittliga skillnader i höjd, väger och förkroppsligar samlas index (BMI)z-ställningar, som agerar något liknande som, percentilen mäter ungar, och föräldrar hör omkring under brunn-barnet besök som jämför värderar med vad är det normala bland andra jämnåriga ungar och genus i den allmänna befolkningen.

”Hade barn, som är allergiska till komjölk, lägre medel att väga och höjd, när de jämförs med ungar, som är allergiska till den tokiga jordnötter och treen,” henne något att säga. ”Återstod dessa tillväxtunderskott framstående i 5na - till åriga 8 och 9na - till 12 som den åriga åldern spänner.”,

Något att säga för Dr. Robbins som ska framtida forskning undersöker huruvida äldre barn med komjölkallergier, börjar att överbrygga det höjdmellanrum under deras tonår eller, om tillväxtskillnader framhärdar.

Källa: https://childrensnational.org/

Advertisement