Nytt klassificera av klimakteriumdroger ger välgörande verkställer i precis tre dagar

Ett nytt klassificerar av experimentella droger förminskar hoade spolningar i menopausal kvinnor vid nästan tre-inkvarterar i precis tre dagar.

Behandlingen som testas av forskare på den imperialistiska högskolan London, förminskar också strängheten av hoade spolningar by över en third inom tre dagar av att ta den.

Forskningen som betalas av medicinsk forskningrådet (MRC) och medborgareinstitutet för vård- forskning (NIHR), är en ny djupgående analys av data som samlas från ett kliniskt försök som initialt i fjol publiceras.

Den nya analysen som publicerades i föra journal överklimakteriumet, avslöjde också sömn och koncentration som förbättrades markant i tre-dagen fönstret.

Det original- drogförsök, som var randomized, dubbelblint, detkontrollerade försök, involverade 37 menopausal kvinnor åldrades mellan 40 och 62 gammala år - och som erfor sju, eller mer hoade spolningar om dagen.

Deltagare valdes på måfå till först mottar endera 80mg dagligen en dos av drogen som kallades MLE4901 eller en placebo över jaga av envecka period. De kopplade därefter för att motta den annan tableten för extra fyra veckor. Detta såg till att kvinnorna som ageras som deras eget kontrollerar under studien, och verkställer av drogen var klart.

Forskarna grundar att sammansättningen MLE4901 förminskade markant i genomsnitt uppgå till sammanlagt numrerar av spolningar under fyra-veckan behandlingperioden såväl som deras stränghet som jämfördes till, då tålmodina mottog placeboen för fyra veckor.

Den nya analysen visar att sammansättningen har ett viktigt att verkställa inom precis tre dagar förklarar professorn Waljit Dhillo, en NIHR-forskningprofessor från avdelningen av medicinen på imperialistiskt: ”Visste vi redan att denna sammansättning kunde vara enchanger för menopausal kvinnor och får rid av tre-inkvarterar av deras hoade spolningar i fyra veckor. Men denna nya analys bekräftar det välgörande verkställer erhålls mycket snabbt - inom precis tre dagar.”,

Professorn Dhillo förklarar denna specifika sammansättning som ska för att inte tas vidare i försök, tack vare biverkningar som kan påverka lever fungerar. Emellertid har två mycket liknande droger, som också kvarteret NKB men inte verkar att bära dessa biverkningar, skrivit in större tålmodiga försök, med ett sådan försök som i fjol lanseras i USEN.

Klimakteriumet uppstår, när estrogen jämnar nedgången, typisk omkring 45 till 55 myndiga år, som leder till perioder som stoppar, oförmågan att ha barn naturligt, och ett nummer av läkarundersökningändringar, inklusive menopausal spola och/eller svettas.

För många kvinnor kan dessa hoade spolningar vara lite mer, än ett obekvämt besvärar. Frekventera stränga episoder kan leda till kläder, och sängen täcker görat genomvåt i svett såväl som oavlåtligt vakna från sömn som får effekt deras arbete, samkväm och hemliv, men för något.

De nya experimentella sammansättningarna tänks för att fungera genom att blockera handlingen av djur för neurokinin B för hjärna ett kemiskt (NKB) kallat föregående. och människaförsök har visat att ökande jämnar av NKB kan starta hoade spolningar. Drogsammansättningen tänks för att förhindra NKB som aktiverar temperatur, kontrollerar områden inom hjärnan - som visas till stopp hoade spolningar.

De nya datan avslöjde också att drogen var som effektiv på att förbättra släta tecken för dag, som den var på att förbättra nighttimetecken. Dessutom anmälde kvinnorna en 82 procent minskning i beloppet som deras hoade spolningar avbröt deras sömn och en 77 procent förminskning i avbrott till deras koncentration.

Emellertid är den mer ytterligare forskningen för lagnågot att säga nödvändig att avslöja huruvida förbättringar i sömn, och koncentration var enkelt tack vare mindre söndring från hoade spolningar, eller, om sammansättningen påverkade också sömn- och koncentrationsbanor i hjärnan.

Dr Julia Prague, första författare av studien som förklaras: ”Som NKB har många uppsätta som mål av handling inom hjärnan som det potentiellt för denna drog klassificerar egentligen för att förbättra många av tecknen av klimakteriumet, liksom hoade spolningar, svårigheten som sovar, väger affärsvinst, och fattig koncentration, är enorm. Att se ändrar var föreslår liven av våra deltagare så dramatiskt och så snabbt så spännande och stort löfte inför framtiden av denna nya typ av behandling.”,

Hoppet är dessa typer av sammansättningar kan ge kvinnor med ett alternativ till hormonutbytesterapi, strömbehandlingen för tecken av klimakteriumet. Denna terapi, som innehåller estrogen, kan förhöjning släktingen riskera av bröstcancer och kan förhöjning riskera av blodproppar. Detta hjälpmedel som många kvinnor inte kan ta HRT för att avlösa deras menopausal tecken.

Professorn Dhillo tillfogade: ”Klassificerar detta av nya droger kan ge kvinnor med ettnödvändigt alternativ till HRT. ”,

Han tillfogade att upptäckten av denna klassificerar av sammansättningen, som framkallades föregående som en drog för schizofreni, viktig betydelsen av samarbete och investering i brittisk forskning.

Professorn Dhillo sade: ”Tack till den regerings- finansieringen från MRCEN och NIHREN och samarbete med farmaceutiska företag, var vi kompetent att identifiera detta nya terapeutiska bruk för sammansättningen - som hade föregående varit sammanträde på den oanvända hyllan - och inom tre år show kan denna typ av drogen göra en påtaglig skillnad till liven av miljoner av kvinnor.”,

Källa: http://www.imperial.ac.uk/news/185248/new-class-menopause-drugs-reduces-severity/

Advertisement