Många stilla föräldrar tvekar inledning för försöktidig sortjordnöten, granskningsfynd

I Januari 2017 var anvisningar utsläppt mana föräldrar som börjar tidig sortinledning av jordnöt-innehållande matar för att förminska riskera av jordnötallergin. En ny studie visar att de, som är medvetent av anvisningarna är stilla tveksamt som sätter dem in i, förlägger och inte alla har hört av dem.

Studien som publiceras i annaler av allergin, astma och immunologi, det vetenskapligt, förar journal över av amerikanhögskolan av allergin, granskade astma och immunologi (ACAAI) 1.000 gravid kvinna och 1.000 nya moms. Svaranden frågades om deras inledning för jordnöten för den villighetförsöktidig sort att förhindra jordnötallergier och deras förtrolighet med anvisningarna.

”Sedan tidig sortjordnötinledning är en förhållandevis ny idé, förvånades vi inte för att finna, att mer än halvan (53 procent) av granskade de sade att efter anvisningarna var av inget eller begränsad betydelse,”, sade allergisten Matthew Greenhawt, MD, MBA, MSc, stolen av kommittén för ACAAI-matallergin och leder författare. ”Sågar vi den overall, hade 61 procent av svaranden inget eller minsta bekymmer om deras barn som framkallar en matallergi, och endast 31 procent av svaranden var villiga att introducera jordnöt-att innehålla matar för eller omkring 6 månader.”,

Anvisningarna som signeras av ACAAI, identifierar barn på kicken - riskera för framkallning av en jordnötallergi som de med sträng eksem- och/eller äggallergi. Anvisningarna rekommenderar inledning av jordnöt-innehållande matar som tidig sort som 4-6 månader för kick-riskerar spädbarn, som har redan startat fasta matar, når de har bestämt att det är kassaskåpet som ska göras så. Om ett spädbarn är beslutsamt att vara kicken - riskera, bör jordnöt-att innehålla matar introduceras i en specialists kontor, som en muntlig matutmaning, efter jordnöten har flåt att testa, eller inte alls, om barnet har för stort av en flå att testa, som kan föreslå barnet redan, har jordnötallergi. Föräldrar av spädbarn med dämpar eller lowen - riskera för framkallande jordnötallergi uppmuntras för att introducera jordnöt-att innehålla matar hemma, without sådan mäter.

”Är de nya anvisningarna ett genombrott för att förhindra jordnötallergi,” något att sägaallergisten Edmond Chan, den MD-, ACAAI-medlemmen och co-författare. ”Bara vi är det stilla arbetet på portionföräldrar, och pediatricians förstår hur viktigt anvisningarna är för att förhindra jordnötallergier. Matallergier är läskiga, så det är begripligt att skulle föräldrar tvekar att introducera en mat som de kan ser som farligt. I vår granskning var endast 49 procent av svarandena villiga att låta deras barn vara flår testat, och precis 44 procent var villiga att låta en muntlig matutmaning för ett myndigt år hjälpa att göra tidig sortinledning lättare. Föräldrar bör konsultera med deras pediatriskt för att hjälpa att gå dem till och med det processaa av tidig sortjordnötinledning för deras spädbarn.”,

Diagnostisering av matallergi är inte alltid enkel, men behovet att göra en riktig diagnos är mycket viktigt. Allergists utbildas special för att administrera allergi som testar och för att diagnostisera resultaten. Använd ACAAI-allergistlocatoren att finna en allergist nära dig. Att lära mer om tidig sortjordnötinledning behandla som ett barn klocka”jordnötter och ditt: Hur man introducerar tvåna”.

Källa: https://acaai.org/news/pregnant-women-and-moms-still-hesitant-introduce-peanut-products

Advertisement