Utmärkelse-vinnande studieappeller för kartbok för att mer service ska slåss allergiepidemi i Afrika

Utmärkelse-vinnande studie för kartbok i föra journal över av allergin och kliniska immunologiappeller för mer finansiering och motiverade regeringar

Allergier är på löneförhöjningen i Afrika, men med för få specialister till fest dem, och en parallell förhöjning i immuna bristsjukdomar, läget är värre, än vi tänkte. Enligt forskare från Ain hycklar universitetar i Egypten i en artikel (http://www.jacionline.org/article/S0091-6749(17)31508-7/fulltext) i föra journal över av allergin och klinisk immunologi (https://www.journals.elsevier.com/the-journal-of-allergy-and-clinical-immunology-in-practice), svaret är mer finansiering, motiverade regeringar och förbättrar vetenskapliga partnerskap.

Deras arbete har varit utvalt vid en vetenskaplig kommitté för landskamp (https://www.elsevier.com/connect/atlas/advisory-board) som ska ges kartbokutmärkelsen.

Över Afrika vändas mot många gemenskaper dagligen med kloak-kontaminerat bevattnar tillförsel, villkorar det unsanitary uppehället och parasitinfestations. Men ganska än förstärka deras immuna svar, som den skulle hygienhypotesen föreslår, är den allergiska sjukdomen på löneförhöjningen. Vilka data där är lite, föreslår att allergier och astma får mer förhärska och strängare; statistiken från uddtownen, Nairobi, det stads- elfenbenet seglar utmed kusten, och andra områden avslöjer astma klassar av 18-20 procent, som är jämförbart till klassar sett i det västra.

”Kan denna enorma förhöjning i allergi i Afrika inte enkelt förklaras av ändringen i offentlig hygien, som det finns många pre-hygien lägen över kontinenten med den kontaminerade kloaken bevattnar tillförsel, helminthinfestations, kal footedness och fattigt inhysa, och stilla det växer prevalence av den allergiska sjukdomen,”, sade Dr. Elham Hossny, professorn av pediatrik på barnens sjukhus som var ain hycklar universitetar i Egypten och en av författarna av studien. ”Kan detta argumentera mot hygienhypotesen i vårt land.”,

Enligt hygienhypotesen kan en brist av exponering även dämpa immunförsvaret. Men är vad, därefter, förklaringen för den enorma förhöjningen i allergier i Afrika? Folket i Afrika kan vara utsatt till många riskerar dela upp i faktorer, som kan starta sträng astma och allergiska reaktioner, inklusive matar, djur och fåglar, huset dammar av kvalsterar, formspor och att sticka kryp och aeroallergensnågot liknande röka och pollen. Men, därför att det antogs att klassar av allergi var lågt över kontinenten, finns det mycket lite datavisningen hur precis stort problemet är.

Löneförhöjningen i skulle allergier bara ger nog av en utmaning, men förhöjningen i sjukdomar, som kompromissar immunförsvaret, liksom HIV och primära immunodeficiencysjukdomar (PIDs) exacerbating problemet. Klassa av ny HIV som infektioner i kick-prevalence områden över Afrika är den stilla mycket kicken, och även om endast 2.500 tålmodig har diagnostiserats med PIDs, numrera, beräknas för att vara mer något liknande 988.000.

Alla stunder datan och diagnoserna reflekterar inte det verkliga läget, servicen som ska för att inte vara kommande. Dr.en Hossny och henne kollegor markerar ett akut behov att upprätta PID-registreringar, lättheter för transplantation för stemcell och neonatala avskärma program, och att öka studien och att öva av allergimedicin och immunologi i Afrika.

”Behöver vi att leverera ett meddelande till politiktillverkarna i Afrika, och i världen som in överallt hjälper oss att främja vår specialty och att stötta våra tålmodig och att utföra den krävda forskningen på ett globalt standart,”, sade hon. ”För att afrikanska allergists och immunologists som ger bättre omsorg för deras tålmodig och som är kompetent att utföra spjutspetsforskning i sätta in, behöver de att bemyndigas av motiverade regeringar, hängivna fonder och barmhärtiga vetenskapliga partnerskap.”,

Alla dessa ska livsviktiga lösningar kräver dedikation och finansiering - något dr.en Hossny och henne kollegor söker i samarbete med forskare och sjukvårdfamiljeförsörjare.

Källa: https://www.elsevier.com/

Advertisement