SYGNIS AG fördjupa fabriks- kapacitet för Blixt-Anknyta teknologi

SYGNIS AG, gruppen som inkluderar Expedeon innehav, Expedeon och C.B.S. Det vetenskapliga företaget som meddelas i dag det, har fördjupa den fabriks- kapaciteten för dess Blixt-Link®teknologi som marknadsföras för närvarande under Expedeonen, brännmärker, för att stötta möjlighet att bestiga- och i stora partierproduktion av antikroppar.

Blixt-Anknyta är en innovativ teknologi som möjliggör riktar att märka av antikroppar eller proteiner in så lite, som 20 noterar, för bruk i R&D-applikationer, drogupptäckt och utvecklingen av diagnostiska satser. Blixt-Anknyta satser är den snabbaste, lättast världen att använda och mest effektiv metod av att märka antikroppar eller proteiner som kräver endast 30, understöder praktisk tid, och det finns inte något avskiljande kliver involverad menande 100% av material behålls.

Det ökande fabriks- kapacitetshjälpmedlet som företaget är nu kompetent att erbjuda denAnknyta produkten, spänner i volymer från 10µg till 100mg, i singelreaktionsliten medicinflaska som testas med kanin IgG i ELISA. För antikroppproducenter, som har fixat inre, bearbetar för konjugation, bulk tillförsel av ultra-kick kvalitets- rå material och etiketter, som används i deAnknyta satserna, är också tillgängligt.

Alastair Carrington, VP-näringslivsutveckling & att marknadsföra, Expedeon, kommenterade:

Kapaciteten vidare att stötta antikroppproducenter på både det små och stora fjäll som är inklusive de som kräver bulk rå material att fungera med historiska standarda fungeringstillvägagångssätt, ger tillfället att ne nytt, kick värderar marknadsför. Ta fram för Blixt-Att anknyta ska teknologi möjliggör producenter till deras förhöjning konjugerar dramatiskt portföljar, stunden som behåller, gruppera-till-grupperar konsistens.

Alla rå material som in används, Blixt-Anknyter satser tillverkas från naturliga källor som är fullvuxna i fortlöpande microalgaekultur som ger försäkring av högkvalitativ purification med ytterlighetquantumeffektivitet och utmärkt stabilitet.

Källa: https://www.expedeon.com/latest-news/sygnis-ag-installs-scalable-production-capability-lightning-link-antibody-conjugation-technology/