SYGNIS AG introducerar satsen för förstärkningen för DNA för den nya TruePrime apoptotic cellen den fria

SYGNIS AG, gruppen som inkluderar Expedeon innehav, Expedeon och C.B.S. Det vetenskapliga företaget som i dag fritt meddelas barkassen av dess sats för förstärkningen för DNA för den TruePrime apoptotic cellen, under Expedeonen, brännmärker. Satsen möjliggör exakt DNA-förstärkning genom att använda DNA för cellen fritt (cfDNA) erhållande från plasma, serumen, urine, cerebrospinal vätska (CSF) eller många andra kroppsliga vätskor.

Dr. Heikki Lanckriet, vd och CSO av SYGNIS AG, kommenterade:

Denna barkass för satsen för förstärkningen för DNA för den nya TruePrime apoptotic cellen fria kommer på en mycket viktig period i den växande vätskebiopsin marknadsför, som applikationer för vätskebiopsin marknadsför ska blivet en viktig tillväxtchaufför för Sygnis. Teknologin innehåller de senaste framflyttningarna i förstärkningstekniker, känslighet och enkelhet. Tillägget av denna sats till vår portfölj stöttar vårt bidrag till det globala försöket att upptäcka de genetiska cancermarkörerna, som är livsviktiga för lyckade behandlingar och botar. Dessutom är vi mer ytterligare förstärka vår IP placerar runt om denna teknologi och bearbetar.

Satsen för förstärkningen för DNA TruePrime för den apoptotic cellen den fria använder en ny metod för multipelförskjutningsförstärkning till betaget allmänningbegränsningarna med analysen av kroppslig vätska för fri DNA-analys för cellen. Genom exponentially att förstärka cell-fri DNA som härledas från apoptosis, ger dendöd mekanismen, dessa TruePrime satser användare med utmärkt känslighet, fel-fri förstärkning i kickavkastningar och en strömlinjeformad workflow för förminskande praktisk tid.

Ny teknik utvidgar företaget spänner av TruePrime satser, mer ytterligare förstärka dess erbjuda inom den växande vätskebiopsin marknadsför, som är fastställd till förhöjning på en CAGR av 23% vid 2022. Satser och förbrukningsmaterialer är leda under-segmenterar till den globala vätskebiopsimarknadsvärdet. Nyckel- dela upp i faktorer köra detta marknadsför inkluderar begäran för upptäckten och övervaka av cancer, som är ökande tillsammans med sjukdomprevalence. Ny teknik har potentiellt som möter denna begäran till och med dess bruk i nästa generation (NGS) Ordnande i viss följd-baserad klinisk diagnostik.

Källa: https://www.expedeon.com/latest-news/sygnis-ag-launches-trueprime-apoptotic-cell-free-dna-amplification-kit-liquid-biopsy-market/