Satsen för analysen för flöde för barkasser för SYGNIS AG sparar den nya universella sidooch patenterad applikation

Enables fastar och lätt utveckling av skräddarsy smörgåssidoflödesanalyser

SYGNIS AG meddelade i dag barkassen av dess universella sidoflödesanalys (LFA)sats, spänner servar det senaste tillägget till dess utvidgning av sidoflödesanalysprodukter och som kommersialiseras under den Expedeon märkesnamnet. Den nya produkten ger en bearbeta för den lätta snabba utvecklingen av skräddarsy smörgåssidoflödesanalyser. Detta möjliggör forskare snabbt för att fortskrida R&DEN av deras peka-av-omsorg (POC) diagnostik bearbetar därmed att ge läkare med snabbare tar fram till POCEN som testar för fortidig sortupptäckt av sjukdomen. Företaget har sparat en patenterad applikation för att skydda dess nyligen framkallade produkt och teknologi.

De globala marknadsför för sidoflödesanalyser växer på 16% årligen och projekterat för att vara värd USD 8,2 miljard vid 2022. Denna tillväxt är drivande vid resningbegäran för peka-av-omsorg att testa och kickprevalencen av smittsamma sjukdomar över hela världen. Barkassen av universalLFA-satsen möjliggör forskare för att rationalisera R&DEN av deras diagnostik testar och att möjliggöra forutveckling av POCdiagnostik bearbetar för tillträde in i denna som växer, marknadsför.

Satsen använder företagets värld som leder patenterad märkande teknologiBlixt-Link® för antikroppen, och GULD-® InnovaCoat och möjliggör kunder för att skapa sidoflödesanalysreagents med endast några noterar av praktisk tid, utan behovet att bespruta besegrar tillfångatagandeantikroppar på testaremsan, ett arbetsintensivt bearbetar som konsumerar stora belopp av dyr antikroppreagent.

DenAnknyta teknologin inom universalLFA-satsen möjliggör ömt ställe, och lätt märka av upp till tre analytetillfångatagandeantikroppar av InnovaCoat för den primaa stunden för kunder' den GULD- teknologin används för covalent konjugation av upp till tre upptäcktsantikroppar till ultra-kicken kvalitets- guld- nanoparticles som ger därmed färdig böjlighet till kunden som erbjuder kapaciteten att optimera en personifierad sidoflödesanalys i några dagar i stället för veckor.

Nick Gee, CTO på SYGNIS, kommenterade:

Barkassen av den universella sidoflödesanalyssatsen är ett nytt tillägg till Sygnis' som utvidgar snabbt, spänner av sidoflödesanalysprodukter och servar. Denna nya sats förenklar och accelererar kraftigt analysutveckling förutom förminskande kostar och ultimately att gynna någon som fungerar med sidoflödesanalyser.

Källa: https://www.expedeon.com/latest-news/sygnis-ag-announces-launch-universal-lateral-flow-assay-kit-associated-patent-filing