Nya sökanden för SIDS info app att förminska begynnes sömn-släkta dödar

Peter som LaMonts understöder det ska barnet, är född den nästa månaden, men sista gång han satte ett spädbarn till sängen, var 16 år sedan. Så centrerar den Bridgewater fadern som vänds till SIDSEN, av den New Jersey jersey'sens nya SIDS info app för att fånga upp på kassaskåpsömnrekommendationer för behandla som ett barn.

Appen lanserades denna månad av SIDSEN centrerar av nytt - jerseyen, som baseras på den vård- Rutgers Robert den Wood Johnson medicinsk fakultet och Hackensack meridianen.

”Då min tonårs- dotter var en behandla som ett barn, sovade hon med filtar, och lathundstötdämpare,”, sade LaMont. ”I dag, är härska att ingenting förläggas i lathunden. Även om jag har redan ett barn, har saker ändrat ett lott, och jag önskar att vara en informerad förälder. Denna app är lämplig och låter mig ta fram de aktuellaste anvisningarna.”,

Den fria appen, som framkallades av Barbara Ostfeld och Thomas Hegyi, mittens program och läkarundersökningdirektören, respektive inkluderar amerikanakademin av pediatrik anvisningar för kassaskåpsömn för spädbarn från födelse till 12 månader. Appen inkluderar också anknyter till bildas websites, en Q&A på begynna sömn för kassaskåp och resurser, liksom information om kontakten för att röka cessation och konsumtionsproduktsäkerhetskommissionen.

Enligt U.S.et centrerar för sjukdom kontrollerar, och förhindrandet, omkring 3.700 spädbarn under åldern av en årsmatris i Förenta staterna tack vare en plötslig oväntad begynna död, gruppera bestå av det plötsliga begynna dödsyndromet, tillfällig kvävning eller strangulation i säng eller okända orsakar.

Även om det finns några andra apps som inkluderar information om sömn för kassaskåp begynna, ger SIDS info det mest omfattande bilda materiellt, sade Ostfeld.

Som föräldrar bläddra till och med appen, ser de att animeringar som presenterar ett maternal, uttrycka kombinerat med text, som utbildar användaren på ämnen liksom att välja en kassaskåplathund, hur man klär ett spädbarn för sömn och vad som ska inte förläggas i en lathund. Föräldrar därefter kan klicka på den del- ”barnspråket”, som ger extra information i en babys uttrycker. Ettspråk, text-endastfunktionsläge är också tillgängligt.

”Kan stundhandouts med avgörande kassaskåpsömnanvisningar få borttappada, eller att bli outdated, förlägger appen bilda information formligen på folkets fingerspetsar - rätten på deras ringer,”, sade Ostfeld. ”Är vårt mål att ge sjukhussjuksköterskor som utbildar nya familjer på urladdning med ett effektivt, och standardiserat bearbeta att föräldrar kan nedladda till deras ringer för fortsatt hänvisar till. Det låter också praktiker som påverkar varandra med föräldrar efter urladdning för att förstärka denna information.”,

SIDS info är tillgänglig på iPhone och androiden och betalades av centrera till och med ett lån från det nytt - jerseyavdelningen av vård-. Appen främjas till professionell som påverkar varandra med familjer på organisationar liksom sjukhus, de Maternal och för barn vård- konsortierna, uppdelningen av barnskydd och beständighet och barnomsorgprogram. Servarna för app som en fortsätta utbildning bearbetar också för sjukvårdfamiljeförsörjare, som kan nedladda jagar på kassaskåpsömn för fritt.

Föräldrar uppmuntras att dela appen med de som att bry sig för deras spädbarn, liksom morföräldrar, syskon, och babysitters, som är avgörande för begynna säkerhet, Ostfeld sade. ”Berättades jag förmiddagen en farmor, och i vår dag, oss för att sätta behandla som ett barn för att sova på deras magar,”, sade hon. ”Realiserar jag att folket från vår utveckling kämpar med begreppet som ”tillbaka är bäst. ”Hjälper appen dem att minnas att sätta detta in i övar.”,

Bärarehoppet den ska appen breddar räckvidden av AAP-anvisningarna, som har varit tillhörande med en tappa av mer än 50 procent i sömn-släkta dödar för spädbarn, sedan de introducerades. ”Även om nytt - jerseyen har en av det lägst klassar av plötsliga oväntade begynnes dödar i nationen tack vare vår utbildning och överstiger, måste vi det vaksamma staget,”, sade Hegyi.

Källa: https://newbrunswick.rutgers.edu/

Advertisement