Inhealthcare teams upp med MSKassist för att bekämpa problem släkta till fetma och att åldras

Inhealthcare har sammanfogat styrkor med MSKassist, en ny app för att hjälpa manipulerar, och physiotherapists bekämpar de växande problemen som är tillhörande med fetma, läkarundersökninginaktivitet och en åldras UK-befolkning.

verkställande direktörBryn vis man

Musculoskeletal villkorar att påverka ben, fogar ihop, kostar muskler och ryggen NHSEN en beräknat miljard £5 och resultat i mer än 100 miljon tidsbeställningar varje år i England.

MSKnote ettbaserat företag, har framkallat ett nytt digitalt tjänste- för att hjälpa att utbilda tålmodig om betydelsen av själv-att klara av deras långsiktiga klagomål.

Planlagt av experter med omfattande erfara, i behandling av MSK, villkorar, manipulerar den tjänste- hjälpen för att ge tålmodig med informationen som diskuterades i deras tidsbeställning till och med en personifierad utskrift och en hängiven mobil app.

Informationen som framläggas i kopplande in text och videoen formaterar, hjälper tålmodig att minnas att deras personliga behandling planerar och följer dem effektivare.

Forskning har avslöjt det mellan 40-80 procent av diskussioner med clinicians glömms ögonblickligen, danande det mycket troligen att behandling planerar genomföras felaktigt.

Tålmodig kan använda appen för att ta fram ytterligare information, att delta i non-läkarundersökningen hälsovård, att anteckna deras framsteg och att låta fjärrkontroll granskar manipulerar by och physiotherapists.

SBRI-sjukvården, en insats för NHS England, har hjälpt fonden den MSKassist plattformen, appen och rengöringsdukportalen med ett lån av nästan £900,000.

Det tjänste- går direkt denna sommar för tålmodig som deltar i GP och sjukgymnastikkliniker i den kust- västra Sussex NHS CCG regionen.

Inhealthcare denbaserade digitala vård- specialisten, använder dess medborgaresjukvårdplattform för att ge det livsviktigt anknyter mellan MSKassist användare och NHSEN.

Cathal Malone, företagsdirektör på MSKnote, sade:

Jag vet från min år av erfar i behandling av MSK-tålmodig hur debilitating dessa villkorar kan vara.

Ge folk rätten bearbetar riktigt för att koppla in dem, i att klara av deras egna vård- ska drev den digitala rotationen i sjukvård.

Vi tror MSKassist ska resultat i mer få uppföljande tidsbeställningar, och mer få remisser till musculoskeletal servar.

Vi syftet att förminska tidsbeställning numrerar av 30 procent, som kunde räddningen UK-ekonomin £45m om året.

Den Bryn vis man, verkställande direktör av Inhealthcare, sade:

Vi är stolt att vara funktionsdugliga med MSKnote att hjälpa att komma med lättnad till folk som lider från ben, gemensamt, muskeln och ryggrads- problem.

Inhealthcare har skapat en medborgaresjukvårdplattform som stöttar den avlägsna övervakningen av den hela UK-befolkningen.

Vi är infrastrukturen som stöttar digital innovation i NHSEN.

Källa: http://www.inhealthcare.co.uk/

Advertisement