Det kliniska försök testar naturlig behandling för att ge den långsiktiga lösningen för kroniskt eksem

Eksemet är den mest allmänningen flår sjukdomen över hela världen. Bemanna att lida från det ofta avtal med en livstid av smärtsamma tecken. Ett nytt kliniskt försök testar en naturlig behandling som forskare hoppas ska ger en långsiktig lösning för de som handlar med det torrt, klia, och smärtsamt flå, som kommer med det kroniska eksemet. Försök använder en kräm som innehåller välgörande bakterier för att slåss skadliga bakterier på flå. Stunder som det kan verka counterintuitive till festbakterier med mer bakterier, expertnågot att säga detta att närma sig sökanden till återställandet, det naturliga mikrobiellt balanserar av sunt flår.

”Finns det över 1.000 art av bakterier som alla bor balanserar in på sunt flår, några naturliga antibiotikummar för den även jordbruksprodukter. Emellertid vet vi att eksemtålmodig saknar de välgörande bakterierna som behövs för att döda aureus staph -, skadliga bakterier, som kan försämra eksemet,”, sade Donald Leung, MD, huvudet av uppdelningen av den pediatriska allergin & immunologi på judiskt vård- för medborgare.

Att slåss skadliga bakterier flår växer välgörande bakterier för forskareisolat från vårt och det i ett labb. Det appliceras därefter till eksemtålmodig flår som en lotion två gånger en dag för en vecka. Bakterie- DNA från tålmodig flår analyseras därefter i ett labb för att bestämma, om krämen förminskade effektivt beloppet av dåligabakteriegåva.

”Idealt, önskar vi att avlägsna all staph - som är aureus från flå av eksemtålmodig,”, sade Leung. ”Vad krämen gör är hjälp flåaffärsvinstbaksidaen som dess naturliga balanserar och skapar den barriären behövda uppehälle det som är sunt.”,

Forskare hoppas det som använder detinfused kräm ska erbjudandet en långsiktig lösning var annan behandlingnedgångkort stavelse. Kraftiga antibiotikummar ordineras gemensamt för eksem, men de dödar bra bakterier på tålmodig flår tillsammans med dåligan. Krämar som innehåller corticosteroids, också ordineras ofta till eksemtålmodig, men de kommer med hårda biverkningar, och tålmodig vanligt kan inte tolerera dem för långa tidsperioder.

”Är det värst tecknet av eksemet klia och skrapa, och, mer som du skrapar, mer det spridningar. Det kan vara mycket smärtsamt,”, sade olyckskorpen Rodriguez, 33, som har kämpat med det allt eksemet henne liv.

Olyckskorpen har försökt precis om varje kräm och läkarbehandling på marknadsföra och något att säga, då hon som var lärd om det kliniska försök, henne skulle ombord ge det ett försök.

”Förklarade försökkoordinatorn att den är lik ett probiotic för ditt flår,”, sade Rodriguez. ”Hör du all dessa saker om bra bakterier för din gut, så den verkade likt en lova idé att applicera att samma begrepp till flå.”,

Olyckskorp son har också eksemet, och hon hoppas detta forskning ska bly- till en effektiv behandling, så att han ska inte måste att lida med smärta och besvär av sjukdomen för, så länge som hon har. ”Är han lite nu, men det är egentligen svårt att handla med eksemet som ett teen och en vuxen människa,”, sade Rodriguez. ”Om det fanns något på marknadsföra som kunde hjälpa honom och hjälpa alla som lider med eksemet varje dag, skulle det är fantastisk.”,

Expertnågot att säga där är mer forskning som ska göras, men att målet av försök är att upptäcka den bäst kombinationen av bakterier för att göra klar eksemet från flå och därefter för att göra det tillgängligt till tålmodig som en receptkräm. Det nästa kliver gäller att testa de olika kombinationer som ser till dem, är kassaskåpet, och när du förar ett längre försök för att se, om gynnar av bakterie- kräm, kan riktigt ge en permanent lösning för eksemtålmodig.

Källa: https://www.nationaljewish.org/

Advertisement