Maternal placentophagy orsakar inte skada till nyfött behandla som ett barn, studiefynd

Den största studien av dess fann sort fostrar vem konsumerade deras placenta som passerades på ingen skada till deras nyfött behandla som ett barn, när det jämförs till spädbarn av fostrar vem inte konsumerade deras placenta.

Den gemensamma studien vid UNLV och den Oregon delstatsuniversiteten var publicerad maj 2 i föra journal överfödelsen.

Granska ungefärligt 23.000 födelserekord, grundar forskare ökande inget riskerar i tre områden: Neonatala intensivvårdenhetserkännandear i de första sex veckorna av liv; neonatal inläggning på sjukhus i de första sex veckorna; och neonatal/begynna död i de första sex veckorna.

Studien som fanns också det kvinnor, som anmälde en historia av ångest, eller fördjupningen var mer rimlig att konsumera deras placentas och det som den mest allmänningen resonerar för att välja öva, var att förhindra postpartum fördjupning.

”Tar prov denna forskning som är baserad på ett stort av konsumenter, ger oss en bättre överenskommelse av därför kvinnor konsumerar placenta, efter födelse och har verkställt av den förbrukning på newborns,” sade studieco-författare Melissa Cheyney, en licensierad barnmorska, den medicinska antropologen och bundsförvantprofessor i den Oregon delstatsuniversitet högskola av humaniora. ”Ger rönet oss ett fundament också från som vidare att undersöka få effekt av placentaförbrukning på postpartum moodoordningar.”,

Att konsumera barnsbörden för placenta är efter en mer och mer populär trend i industriella länder, liksom Förenade kungariket, Frankrike, Tyskland, Australien och Förenta staterna. Även om precisera, är bedömningar inte ännu tillgängliga, mest experter instämm där är många tusentals kvinnor i U.S.et bara vem övar maternal placentophagy. Och fördriva öva verkar att vara mer allmänning i hem- födelseinställningar, det har fördelat till sjukhusfödelser.

Den nya studien, som undersökte födelseresultat, och nyfött riskera, såväl som hur kvinnor konsumerar deras placentas och deras motivationar för att göra så, kontrollerar förhindrandekontraster som ett nytt centrerar för sjukdom, och rapporten som rekommenderar mot placentophagy.

Cdc-rapporten baserades på en singelfallstudie av en behandla som ett barn i Oregon som kan ha blivit infekterad med streptococcusen maternal förbrukning för grupp B för agalactiae efter av en infekterad placenta. Baserat på det fall, rekommenderade CDCEN att placentakapselintagande av föda bör undvikas.

”Var vårt rön överraska som gavs de nya anvisningarna som rekommenderar mot placentaförbrukning, såväl som det bekant riskerar av att konsumera som är uncooked, eller undercooked meat,”, sade Daniel Benyshek, en professor av antropologi på UNLV och studie bly- författare. ”Ger dessa nya rön oss resonerar lite för att varna mot människa som maternal placentophagy ut ur skräck av vård- riskerar till behandla som ett barn.”,

En studie vid Benyshek och fann kollegor i fjol ta placentakapslar hade lite till inget att verkställa på den postpartum mooden, maternal bindning eller att trötta ut, när de jämförs till en placebo, även om studien identifierade ett litet, dos-närmare detalj, får effekt på något som var maternal bland deltagare som tar placentakapslarna och kan garantera extra forskning.

Den nya forskningen baserades på barnmorskorna som alliansen av Nordamerika statistik projekterar, barnmorska-ledde centrerar en perinatal registrering av maternal och begynnes vård- data från födelser i första hand hemma och i födelse.

Forskarna sade att nästan en-tredje av kvinnorna i databasen konsumerade deras födelse för placenta efter, mestadels via placenta för innehålla för kapslar lagad mat eller rått, torkad och slipad.

De grundar också att, bland detta ta prov av kvinnor, som planerade gemenskapfödelser, de som konsumerade deras placenta var mer rimlig att vara från en ras- minoritet eller folkgruppen; rym en kandidatexamen; har deras första behandla som ett barn; och var från det västra, eller det steniga berg påstår.

Fördriva studien grundar inget riskerar behandla som ett barn, det undersökte inte får effekt på postpartum moodoordningar.

Benyshek och Cheyney grundar också ett litet, dos-närmare detalj får effekt på maternal hormon efter förbrukning. Extra forskning är nödvändig, sade professorerna.

”Är stunden där för närvarande ingen bevisar för att stötta effektiviteten av placentophagy som behandling för moodoordningar liksom postpartum fördjupning, föreslår vår studie att, om neonatal infektion från maternal förbrukning av placentaen är möjligheten, att det är exceedingly sällsyntt,” Cheyney sade.

Källa: https://www.unlv.edu/news/article/study-maternal-placenta-consumption-causes-no-harm-newborns-0

Advertisement