Universitetar av Miami Otolaryngologyavdelningen mottar NIH-lån för forskningutbildning

Universitetar av den Miami mjölnaren skolar av medicin avdelning av Otolaryngology-Huvudet och hånglar kirurgi är en av åtta otolaryngologyträningsprogram i U.S.et som mottar lån för utbildning för forskning för den tjänste- utmärkelsen för Ruth L. Kirschstein Medborgare forskning det institutionella (T32) för tvärvetenskaplig forskningutbildning i otolaryngology.

Forskning som föras under detta lån, stöttas av medborgareinstitutet på dövhet, och andra kommunikationsoordningar, delen av medborgareinstituten av vård-, som förar, och service forskar i det normala, och oordnat bearbetar av utfrågning, balanserar, smakar, luktar, uttrycker, anförande och språket.

Lån ger att betala över fem år till individawardees med forskningutbildning i de grundläggande vetenskaperna, förutom deras kliniska utbildning som otolaryngologists, som ska hjälper dem för att framkalla den nödvändiga expertisen för att bli lyckade kirurg-forskare i denna som evolving snabbt, sätter in.

Detta nya och högt konkurrenskraftiga program planläggs för att ge otolaryngologyinvånare ett extra år av praktisk utbildning, som forskningkamrater fokuserade på studien av olik forskning projekterar släkt till utfrågning- och kommunikationsoordningar, oordningar av smak och lukten, och andra viktiga patologier som påverkar det övreaerodigestive området, inklusive head och, hånglar cancer och oordningar av att svälja.

”Spårar har tillägget av den fjärde invånare-forskningen höjt det akademiska anseende, och anseendet av vår träningsprogram, som ska, fortsätter för att växa med utbildningslån för NIH T32,”, sade Fred F. Telischi, M.E.E., M.D., FACS, ordförande av otolaryngology, och professorn av den neurological kirurgi och biomedicalen som iscensätter på mjölnaren, skolar.

Varje invånare ska drev med en grupp av försiktigt matchade fakultetmentorer som ska anpassade program för designen individuellt, som encompass ett baseraprogram och specialiserade utbildning i ett av fokuseraområdena. Detta att närma sig planläggs att möjliggöra deltagare i utbildning för att mogna in i oberoende oordningar för utredare, som kan vara clinically produktiva danandebidrag för stunder också till öva, och vetenskap av gå i ax, näs- och hals.

”Med detta lån, är en ny utveckling av kirurgar förberedd att överföra den senaste vetenskapliga kunskapen till tålmodigs bedsides och baksida igen till terapeutiska forskninginställningar.”, said Xue Zhong Liu, M.D., Ph.D., professor av otolaryngology och last - ordförande av avdelningen av Otolaryngology. ”, genom att komma med tillsammans ett fulländat lag av utbildare och mentorer, kan vi lyckat tilltala ett unmet behov i förberedelsen av kirurgar för en karriär i forskning som ska översätter ultimately för att förbättra omsorg och förbättrade resultat för alla, som fås effekt av oordningar av gå i ax, näsan och det övreaerodigestive området.”,

Källa: http://med.miami.edu/news/residents-in-otolaryngology-head-and-neck-surgery-receive-nih-research-trai

Advertisement