Tilltala Antimicrobial motstånd till och med bransch

insights from industryGary Cohen & Steve Conly Becton, Dickinson & Co

Är vad antimicrobial motstånd (AMR)? Vad får effekt det har på en tålmodigs behandling?

Gary: Antimicrobial motstånd (AMR) är en van vid benämna beskriver en förlust av effectivityen av gemensamt använda droger, lika antibiotikummar eller antifungals, mot pathogenic organismer.

Kreditera: Sirirat/Shutterstock.com

AMR har en grund att få effekt på tålmodig omsorg från flera perspektiv. En är att tålmodig ordineras rutinmässigt antibiotikummar för non-bakterie- infektioner liksom influensan, var de inte är effektiva, i combating det bakomliggande, villkora.

Verkställa som de har, kan göra mer skada än goda. Antibiotikummar har skadligt verkställer på det normalamicrofloraen av förkroppsliga, som kan faktiskt dämpa den virus- infektionen.

Om du avbryter det delikat ekosystemet, kan du inte endast att förlora detta skydd, dig också mötelägen, var resistent bakterier fortlever antibiotikummarna och tar över tålmodigns microbiome, en villkora som kan potentiellt vara dödlig.

Steve: I länder, var tålmodig måste betala för behandling, kostar AMR-förhöjningar dramatiskt. Givet den ekonomiska statusen av världen kostar vi för närvarande direkt in, beslag för tålmodig, och sjukvårdbranschen är av stort bekymmer.

Hur gör antimicrobial motståndsspridning?

Gary: Den första rutten av exponering är flår igenom. Oftast, bär tålmodig resistent organismer på deras flår, men smittas inte med ett resistent bakterie- anstränger.

Dessa ska tålmodig går in i sjukhuset för ett invasive tillvägagångssätt liksom kirurgi eller införing av en catheter och den resistent organismen ska spridningen till en sårbar del av förkroppsliga och att resultera i en resistent infektion.

Resistent organismer finns också i gemenskapen. Till exempel en ung kvinna, som mottog behandling för en infektion som väljs den övre stundscubadykning på henne bröllopsresa.

Hon misdiagnosed och ordinerade enspectrum antibiotikum som dödade av mycket av henne sunda bakterier och att resultera itu liv- eller dödanfallar i ICUEN. Luckily återställde var hon väl och kompetent att gå hem, men hon är nu mer känslig än någonsin till framtida infektioner.

Det är också ett resultat av missbruk av antibiotikummar. När du använder antibiotikummar i mat, till exempel, skapar en selektiv miljö för resistent bakterie- anstränger för att blomstra.

I tillägg kan aktivingredienser som används i antibiotiskt fabriks-, förorena långt strömmer, ökande exponering av organismer i miljön till antibiotikummar. Slutligen och att ge tålmodig den fla antibiotikummen eller inte fulländande tålmodig kan en jaga av antibiotikummar, bidra till utvecklingen av motstånd.

Hur diagnostiseras antimicrobial resistent sjukdomar? Finns det några barriärer till diagnosen?

Steve: Diagnosen av bakterie- infektioner, specifikt resistent, göras till och med diagnostiskt testa. Det finns multipelteknologier som är i bruk nu, bruket av som beror på de särskilda tecknen som, den tålmodig ställer ut, villkorar strängheten av deras och landet som testa bärs i ut.

Det enklast långt att förhindra AMR-infektioner använder peka-av-omsorg som testar i primär omsorg, för några recept är skriftliga. Dessa testar kan hjälpa att skilja mellan en virus- och bakterie- infektion; och det är första ifrågasätter för att svara.

De nästa testar, som utförs i ett laboratorium som ska identifierar det causative anstränger, som kan fungeras ut genom att använda traditionella metoder eller molekylära metoder, som är mer allmänning dessa dagar. Finalen testar är mottagligheten testar, för att fungera ut, som ska ingripanden dödar faktiskt, eller fest infektionen.

Barriärerna till diagnosen beror på läget, och inställningen, så många läkare har inte att ta fram till tillräckliga laboratoriumresurser, speciellt i ett u-land. Ta fram är inte den största barriären, och motstånd klassar är lägre på grund av det i UKEN och USEN.

Gary: Var finns och i teori ta fram i inte en utfärda, även instrumenterar och testar, finns det en brist av utilization. Tests används inte riktigt eller så vanligt, som de behöver att användas. Detta är ett igenkänt problem även i de mest framkallade länderna; deras labb ska har troligen instrumenterar men bär inte ut de fulla testa protokollen.

Det är mycket vanligt för läkare till fest och ordinerar antibiotikummar empirically, baserat på tecknen som de observerar visuellt. En annan barriär är tid. Strömmen testar kan ta så mycket som två till tre dagar som får alla svar.

Vi och alla annars, den skulle något liknande som är kompetent att förminska tidsperioden som, den tar för att bekräfta en diagnos som använder laboratoriumet, testar, och det är tydligt vid det enormt fokuserar på innovation på ögonblicket. Peka av att testa för omsorg kan hjälpa, men i dag finns det endast två länder i världen, som använder rutinmässigt influensa som testar på den jämna primära omsorgen, U.S.et och Japan.

Finns det några alternativ till bred-spectrumen antibiotikummar?

Gary: För många år undervisades clinicians till `-kast diskhon' på infektionen som var menande dem, bör alltid använda enspectrum antibiotikum. Resonemang bak detta är, att, därför att den inte uppsätta som mål så, det ska byte av allt, däribland den primära infektionen. Emellertid, vad förbisågs, och folk var precis starta att realisera, är att sunda bakterier är kritiska till vår immunförsvar och thus och att slåss infektioner.

Breda spectrumantibiotikummar dödar inte endast de pathogenic bakterierna, men också de sunda bakterierna som utgör microbiomen. I tillägg skapar bruket av enspectrum antibiotikum i resistent infektioner, difficile lik MRSA eller C., en selektiv miljö för att de pathogenic bakterierna ska blomstra, och den tålmodig är mer på riskerar än någonsin.

Dilemmat som en clinician vänder mot, när speciellt du ordinerar, bör inte underskattas. Det finns infektioner som inte kräver behandling, och de, som kräver, fastar behandling, liksom sepsis, som är blod, strömmer infektion. Läkare måste vara kompetent att avgöra att baserat på deras erfara, deras observation, och diagnostiskt testa, vad kan kräva fasta ingripande och vad inte gör.

Another utfärdar är att tålmodig går in i primär omsorg som förväntar behandling. Detta är ett problem all över världen och orsakar läkare till känselförnimmelsen pressar för att ordinera en muntlig antibiotikum, eller i några länder en injektion till fest den tålmodig. Ofta tålmodigns kunde immunförsvar ha slagits av infektionen efter några dagar.

Den är inte upp till oss som avgör att vad övar det kliniskt, bör vara, men medvetenheten av de olika alternativen och kunskapen om bruket av det bäst bearbetar är kritisk i detta läge. Bruket av mer riktad antibiotikummar såväl som förbättringar i diagnostik är alla kritiska dela upp i faktorer i slagsmål mot AMR.

Steve: I dagsläget finns det några alternativ till antibiotikummar som är rutinmässigt tillgängliga till clinicians. Det bäst av att förhindra antimicrobial resistent infektioner är långt till och med förminskande beloppet av använda antibiotikummar. Forskare är också funktionsdugliga på nya vaccin.

Nyare teknologier utforskas, men dessa är den stilla mycket tidig sort benämner in av deras tekniska utveckling och tillgänglighet. Ett exempel är det nya pneumococcal vaccinet, och även mer välkänd gillar influensavaccinet.

Aureus Methicillin-Resistent staphylococcus - (MRSA) kreditera: Tatiana Shepeleva/Shutterstock.com

Är vad alliansen för AMR (Antimicrobial motstånd), och vad är dess beskickning?

Gary: Becton Dickinson (BD) är ett årigt etablerat företag 121, med mycket av företagets utveckling historically runt om området av infektionförhindrandet och kontrollerar och beskärningarna av bruk av den diagnostiska medicinen, bestämt microbiology. Vi är också en reklamfilmleverantör av medicinska apparater, och diagnostiskt testa instrumenterar.

Amr-branschalliansen är en grupp som bildades initialt av farmaceutiska företag och sammanfogades därefter av diagnostiska företag. Vi är funktionsdugliga att mobilisera kapaciteterna av privat sektor av bransch för att bekämpa AMR. Alla förstår att detta inte kan göras utan privat sektor, så det är stort att professionell från branscher som spänner från producenter till privata vård- familjeförsörjare kan komma tillsammans att bekämpa spridningen av AMR.

Vi blir partner med över sektorer för att samarbeta till sammanslutningen kapaciteterna av den offentliga sektoren, non-regeringen organisationar, vård- byråer, och privat sektor, att tackla ha som huvudämne hälsoproblem över hela världen. För AMR kommer med vi de kapaciteter till förgrunden, därför att detta är ett av den vård- största människan utfärdar oss vänder mot rätt nu.  

Kliver vad tas för att förminska spridningen av antimicrobial motstånd?

Gary: Det finns två övar som är bestämt viktiga att förminska spridningen av AMR i den vård- sektoren för människan (som uteslutar livsmedelsproduktion, jordbruk och antibiotikumproduktion).

En av dessa är det praktisera effektiva infektionförhindrandet och kontrollerar. Detta hjälpmedel som, om en tålmodig kommer in i sjukhuset med en smittsam sjukdom som kan orsakas av en potentiellt resistent organism, dem identifieras från början, isoleras och behandlas, för de kan spridning det till andra tålmodig.

Detta fördjupa till andra områden liksom pre-kirurgiska förberedelsetillvägagångssätt för invasive kirurgier liksom införing av en catheter, och grundernanågot liknande räcker tvagning och det riktiga bruket av handskar.

Understödjaområdet är antimicrobial stewardship; ett processaa som ser till att antimicrobials, speciellt antibiotikummar, används riktigt. Diagnostik leker en kritisk roll, yet mest antimicrobial stewardshipprogram fokuserar inte att mycket på diagnostik utan ganska på att begränsa bruket av antibiotikummar.

Detta att närma sig kan vara ett tveeggat svärd, därför att det finns bestämt att fall, var du måste att använda antibiotikummar och du inte önskar att förneka en tålmodig i behov tar fram till dem.

Önska att tilltala detta utfärda, oss skrev in för en tid sedan in i ett samarbete med London skolar av hygien och tropisk medicin för att framkalla ett nytt antimicrobial stewardshipprogram, bestämt fokuserat på bruket av diagnostik.

Vi mobiliserar också enbaserad medvetenhet- och förening-byggnad aktion runt om AMR som kallas den Antimicrobial motståndskämpeaktionen. Det är ovanligt att vi gör denna, därför att vi tar på en roll som den skulle offentliga sektoren tar normalt på, men, sedan den inte händde, tänkte vi att den skulle gör avkänning för att oss ska mobilisera den och därefter att göra den tillgänglig i huvudsak.

Det är inte en brännmärkt BD programmerar, oss är danande det som är tillgängligt till någon vård- lätthet, organisationen, ledare, yrkesmässigt samhälle och den regerings- organisationen som önskar att koppla in. Vi har 30 ledande organisationar för värld redan ombord, hela vägen igenom till individtålmodig eller familjer av tålmodig som har fåtts effekt av AMR.

På klassa går vi, oss förväntar att det ska finns hundratals organisationar som är förlovade vid sommaren 2018, allt av, vem ska enas under paraplyet av ` mig förmiddagen en motståndskämpe!'.

Aktionen för AMR-motståndskämpen ska arbete för att skapa ett meddelande i ett jämnt formaterar, som presenterar organisationen, ledare, den tålmodig, eller familjen och deras berättelse om hur de tar personligt ansvar att bekämpa AMR. Till och med detta hoppas får vi till lönelyftmedvetenheten av utfärda och mer folk förlovat.

Hur är allmänheten och privat sektor funktionsdugliga tillsammans som tilltalar antimicrobial motstånd?

Gary: Lyckligtvis är AMR något som all som alla realiserar är ett enormt utfärdar och är är villig att fungera tillsammans för att mildra. Dörren för samarbete är öppen, och vi sätter mer betoning än någonsin på kapaciteterna som bransch kan ge.

Vi är funktionsdugliga att förbättra utbildning och driftigt för att arrangera i rak linje denna med anvisningar, politik och bruket av diagnostik. Folket vet att det korrekta IDet och behandlingen av ska resistent infektioner förminskar kostar, men de inte realiserar att den ska räddningpengar, så den ska lönen för investeringen i ny teknik.

Annat än antibioiticsen, vad annat bör tilltalas för att hjälpa att förminska prevalencen av antimicrobial motstånd?

Gary: Alla förstår en pill, dig den sjuka känselförnimmelsen, har du en feber, ger manipulera dig en pill, och du får bättre. Det är ett sådan enkelt begrepp, även om i praktiken det inte är någonstans nära det som är enkelt.

Mest tålmodig är inte medvetna av vad händer i ett laboratorium, därför de inte är tänkande att gå in i en läkare kontor och något att säga, ”kan denna är en resistent infektion? Har du gjort det riktigt testar? Kunde det vara sepsis? Vilket kunde vara liv - hota i ett sätt av dagar.”,

Även bland vård- ledare som kan ha någon överenskommelse av diagnostik i laboratoriumet, det finns en underestimation om hur viktigt detta är.

En ny AMR granskar, ledde vid Jim O'Neal som kallas för diagnostiskt testa för ombud i framkallade länder, för antibiotikummar skulle ordineras, som är mycket olik från vad göras i dag. Numrera ett meddelande för oss är att du inte kan kontrollera eller bekämpa AMR utan bruket av diagnostik.

Var kan avläsare finna mer information?

Antimicrobial motstånd på BD

Mål för motståndskämpeaktion

Blir en AMR-motståndskämpe

Om Steve Conly

Steve är vicepresidentet av Microbiology inom diagnostiska system på BD. Han är ansvariga för att leda blodkulturen, TBEN, de industriella microbiology-, labbautomation- och Informaticskoncessionarna. Steve sammanfogade BD i 2010 med förvärvet av Dynacons affären för labbAutomation.

Steve tjänade hans ungkarl av konst- och vetenskapsgraden från den McGill universitetar i Montreal var han ha som huvudämne i Biomedicalvetenskaper och nationalekonomi.

 

 

Om Gary Cohen

Gary Cohen är verkställande vice ordförande och presidenten av globalt vård- och utveckling på BD (Becton, Dickinson & Co), ett globalt medicinskt teknologiföretag. Han sammanfogade BD i 1983 och har tjänat som som ett utöva kommenderar efter 1996.

Förutom portion som stiger ombord co-stolen av GBCHealth, är han en stiga omborddirektör av det Perrigo företaget, CDC-fundamentet, UNICEF USA, det federala drogmedelfundamentet och avslutavåldpartnerskap. Han också servar som stolen av CDC-/Corporateroundtablen på globala vård- hot och som en rådgivare på det vetenskapliga rådgivande stiger ombord av storslagna utmaningar Kanada.

Herr Cohen är bland de främre privat sektorledarna som är funktionsdugliga i samarbete med de offentliga och icke-kommersiella sektorerna till för- globala allmän hälsa. Hans lag samarbetar med landskampbyråer, regeringar och non-regering organisationar för att tilltala vård- system för global vård- förstärkning för behov sådan, att tilltala smittsamma och non-communicable sjukdomar, förminskande maternal och nyfödd dödlighet, combating antimicrobial motstånd och att förbättra säkerhet för vård- arbetare och tålmodig.

Kate Anderton

Written by

Kate Anderton

Kate Anderton is a Biomedical Sciences graduate (B.Sc.) from Lancaster University. She manages the editorial content on News-Medical and carries out interviews with world-renowned medical and life sciences researchers. She also interviews innovative industry leaders who are helping to bring the next generation of medical technologies to market.

Advertisement