Forskareviktigbehov för transgender-inklusive sjukvårdfamiljeförsörjare

Mer bör göras för att ta omsorg av mental hälsa av transgenderfolk i USEN, en ny granskning som ut bärs i Colorado, indikerar. Granskningsresultaten visar, att fyra i varje tio svaranden led från fördjupning, fördriver en i varje tio som försöks för att begå självmord i året före granskningen som föras. Den bly- författareRobin kristen av den resumerade universitetar av Colorado skolar av medicin i USEN och analyserade granskningsresultaten i en studie i föra journal över av den allmänna inre medicinen som är representanten förar journal över av samhället av den allmänna inre medicinen och publiceras av Springer.

Det konservativa folket för bedömningshowtransgenderen, de vars genusidentitet inte matchar deras, könsbestämmer tilldelat på födelse, smink två procent av US-befolkningen. Transgenderfolket måste betaget många praktiska barriärer ta fram sjukvård, liksom diskriminering, eller prohibitivt kostar. Lokalisera specifika sjukvårdfamiljeförsörjare, som är transgender-inklusive i deras, öva är också ett snubblakvarter. Många sådan tålmodig avslöjer aldrig deras genusidentiteter till deras manipulerar. Som transgenderidentiteter inte känns igen typisk inom spheren av allmän hälsaforskning, har det varit svårt att jämföra deras vård- status till det av den total- befolkningen.

”Raderar bristen av medräknandet på både den jämna befolkningen och vårdsystemet systematiskt transgenderindivider från sjukvårddiskursen,” kristna något att säga.

I ett försök att tilltala dessa utmaningar, förades den vård- granskningen för den Colorado transgenderen i 2014. Detta on-line bearbetar framkallades av förkämpar och medlemmar av transgendergemenskapen och baseras på det beteende- riskerar dela upp i faktorer bevakningsystemet (BRFSS) av den Colorado avdelningen av allmän hälsa och miljön. Potentiella deltagare i granskningen rekryterades på inklusive händelser för transgenderen och till och med specifika organisationar. Sammanlagt transgender 406, eller reagerade nonconforming vuxen människa för genus. Deras vård- jämfördes med den allmänna befolkningen av Colorado, genom att använda data från de 2014 BRFSSNA.

Forskarna grundar att två i varje transgender fem som svaranden (40 procent) försenade sökande medicinsk vård på grund av pengar utfärdar, otillräcklig försäkring, eller därför att de fruktade att diskrimineras mot. Omkring 43 procent anmälde att lida från fördjupning, fördriver 36 procent hade självmords- tankar. En i varje tio svaranden hade försökt att begå självmord sometime under jaga av föregående år.

”Markerade vår studie mental hälsa av transgenderfolk som en nyckel- prioritet, och den extra forskning som bestämmer effektiva ingripanden, är avgörande,” kristna något att säga.

På realitetsidan grundar forskarna att det fanns bestämt gynnar i att ha eninklusive vård- familjeförsörjare. Sådan familjeförsörjare ökade väldeliga riskerar att tålmodig mottog wellnessundersökningar och gjorde dem mindre tveksamma till sökandenmedicinsk behandling på grund av skräcken av diskriminering. De var också mindre deprimerade och mindre rimliga till försöksjälvmordet än tålmodig som inte hade att ta fram till eninklusive familjeförsörjare.

”Är att ha eninklusive familjeförsörjare tillhörande med förbättrat mentalt, och bör vård- och vård- uppföranden för läkarundersökning,” något att säga kristen, som tror det vidare jämn forskning för befolkningen och familjeförsörjareutbildning på den vård- transgenderen, inkorporeras in i medborgareförsök att avlägsna vård- olikhetar.

Källa: https://www.springer.com/gp/about-springer/media/research-news/all-english-research-news/researchers-call-for-transgender-inclusive-healthcare-providers/15763690