Studien finner minskning klassar in av e-cigarett bruk bland amerikanvuxen människa

En analys av federala data vid universitetar av Iowa forskare som publiceras i föra journal över av de medicinska anslutningfynden för amerikanen, att mer amerikanvuxen människa har försökt e-cigaretter, bara klassa av strömbruk verkar att gå ned.

Wei Bao, assistentprofessor av epidemiology i UI-högskolan av allmän hälsa, analyserade medborgaredata från mer, än 101.000 amerikaner, som deltog i U.S.et, centrerar för sjukdom kontrollerar och förhindrandets (CDC) vård- intervjuundersökning för årliga medborgare (NHIS). NHISEN har frågat att vuxna deltagare efter 2014 huruvida dem använder för närvarande e-cigaretter varje dag, några dagar, eller inte alls.

Baos analys grundar att numrera av vuxen människa som försökta e-cigaretter ökade; från 12,6 procent i 2014 till 13,9 procent i 2015 och 15,3 procent i 2016. Emellertid under den samma tiden, visade granskningen att antal människor, som sade dem använder för närvarande e-cigaretter ”varje dag” eller ”några minskade dagar”; från 3,7 procent i 2014 till 3,5 procent i 2015 till 3,2 procent i 2016. Bao något att säga minskningen i strömbruk av e-cigaretter var bestämt viktiga i äldre folk än 65, kvinnor, non-Latinamerikan viter, folk med låga inkomster och strömcigarettrökare.

”Kan dessa trender föreslå, att några individer är prövas men inte fortsätta bruk av e-cigaretter,” något att säga Bao som varnar att det kan är för snart att dra e-cigarett användningtrender från endast tre år av data. Han något att säga rönet reflekterar en ny rapport från CDCEN som visar också en nedgång i klassa av ströme-cigaretten bruk bland U.S.-en mitt- och högstadiumdeltagare.

Studien grundar också att mer få strömcigarettrökare använder e-cigaretter, men att bruk av e-cigaretter ökade bland tidigare rökare.

”Mönstrar detta kan reflektera e-cigarett bruk, som vuxen människa transitioning från ström till tidigare rökare, men mer ytterligare utredning garanteras,” honom något att säga.

Slutligen grundar studien klassar av e-cigaretten bruk ökande bland folk som rökte aldrig, till det använde dem.

”Angår detta, därför att dessa aldrig-rökare är utsatta till nikotin och andra skadliga ingredienser till och med e-cigaretter,” något att säga Bao.

Analysen, ”ändringar i elektroniskt cigarettbruk bland vuxen människa i Förenta staterna, 2014-2016,” publicerades, som en forskning märker i maj 15 utfärdar av JAMA.

Källa: https://now.uiowa.edu/2018/05/analysis-finds-more-people-trying-e-cigarettes-fewer-people-keep-using-them

Advertisement