Siemens Healthineers och Kull-ROM-minne sammanfogar för att ge omfattande lösningar för primär sockersjukaomsorg

Siemens Healthineers och Kull-ROM-minne undertecknade enmarknadsföra överenskommelse att ge ett följe av peka-av-omsorg diagnostik instrumenterar som, för den första tiden, möjliggör primära sjukvårdfamiljeförsörjare i U.S.et för att överbrygga mellanrum i sockersjuka att bry sig och tillfredsställer värdera-baserat kvalitets- mäter i ett singelkontorsbesök.

Inbyggt erbjuda inkorporerar analysatorn för den Siemens Healthineers DCA-® fördelen för HbA1c som testar, för Urinekemi® för CLINITEK Status+ kontrollerar analysatorn för njure, och Kull-ROM-minnes knyter kontakt walesiska® Allyn RetinaVue och avbilda teknologi för teleretinalexamen.

För närvarande mäter mer än 90 procent av värdera-baserat kvalitets- för U.S.-payers bruk liksom sjukvårdeffektivitetsdatan, och informationsuppsättningen och detbaserade incitamentbetalningsystemet som bedömer familjeförsörjarekapacitet och som huruvida utvärderar sjukvårdfamiljeförsörjare, tar kliver för att förbättra tålmodiga resultat. Att ge omfattande omsorg för sockersjuka är ett nödvändigt kapacitetskriterium inom dessa kvalitets- mäter.

Sockersjuka och comorbidities liksom diabetisk retinopathy- och diabetikernephropathy kostar U.S.-vårdsystemmiljarderna av dollar årligen. Vårdsystem bemöda sig för att adoptera holistic, strömlinjeformat, och effektiva lösningar, som ska, förminskar denna kostar börda.

Dencentrerade lösningen från Siemens Healthineers och läkare för erbjudanden Kull-ROM-minne kontrollerar mer över tålmodig omsorg, genom att utföra proactive testa och behandling under ett singelbesök. Denna förbättrade workflow kan förminska kostar och avlägsnar besvärliga uppföljningsbesök och att leda till högre tålmodig tillfredsställelse och överensstämmelse med omsorgdieter.

Omfattande peka-av-omsorg som testar för sockersjuka, har förbättrat den tålmodiga outcomes.3Studies-showen som vid förminskande en tålmodigs HbA1c som är jämn vid en procent, riskera av njureskada och, synar skada förminskas också av 50 procent och 76 procent, respektive.

Mer än 80 procent av amerikaner som bor med sockersjuka som slutligen ska, framkallar diabetiskt leda för retinopathy- orsakar av blindness bland funktionsdugliga åldervuxen människa. Med tidig sortupptäckt kan 95 procent av visionförlust förhindras, yet mindre än halva av tålmodig med sockersjuka får en ettårig växt synar examen.

En tålmodigs livskvalitet går ned markant, när kroniska sjukdomar återstår untreated, som är därför det är så viktigt att testa för comorbidities,”,

”Ger vårt nya reklamfilmförhållande med ska Kull-ROM-minne holistic, lätt-till-genomför lösningar som bistår i combating sockersjuka, och den släkta comorbiditiesstunden som tillfredsställer värdera-baserad kvalitets- omsorg, mäter. Med operatör-vänskapsmatchen analysatorer, som frambringar labb-kvalitets- resultat in, noterar och kapaciteter för att integrera testar resultat med elektroniska vård- rekord, kan läkare göra omgående behandlingbeslut och förbättra långsiktiga resultat.”,

Mike Sampson, vice verkställande direktör av Point av omsorgdiagnostik, Nordamerika, Siemens Healthineers.

Siemens Healthineers bidrar till gemensamt erbjuda med peka-av-omsorg lösningar som bistår, i combating av kroniska sjukdomar, för de blir kritiska. Dca-fördel® analysatorn övervakar en glycemic tålmodig kontrollerar noterar in med CLIA-avfärdat testa för HbA1c. Med för Urinekemi® för CLINITEK Status+ analysatorn kan sjukvårdfamiljeförsörjare utföra en njure kontrollerar in 60 understöder med CLIA-avfärdat testa för äggviteämnen-till-creatinine förhållande.

Med Kull-ROM-minnes walesiska Allyn RetinaVue Network som erbjuder, läkare utför i regeringsställning diabetiska retinal examen som fångar avbildar understöder in med nonmydriatic kameror. Avbildar överförs till och med HIPAA-eftergiven programvara för tolkning av ett rikstäckande lag av stiga ombordintygade ophthalmologists. Utvärderande retinal vård- i primära omsorginställningar kan vara högt effektivt med något som uppnår över 90 procent diabetiskt retinal, synar examenöverensstämmelse i ett singelår och att resultera i i rätt tid, vision-besparingen behandling.

Kull-ROM-minne och Siemens Healthineers delar en allmänningvision för att sätta tålmodig på en bättre bana till sjukvården, genom att ge lösningar, som låter våra kunder omforma omsorgleverans med mer stor effektivitet och effektivitet,”,

”Har vi ett enormt tillfälle framme av oss, och vi är upphetsada att aktivera denna vision.”,

Alton Shader, president av Kull-ROM-minnes affären för frontlinjeomsorg, som inkluderar walesiska Allyn.

Kull-ROM-minnes är walesiska Allyn RetinaVue Network den största tele-oftalmologin servar knyter kontakt i U.S.et, planerar portionen mer än 2.000 primära omsorgkliniker och att bli partner med med den vård- ledande reklamfilmen och försäkringsgivarear riksomfattande. RetinaVue P.C. är den första tele-oftalmologin servar knyter kontakt för att motta den guld- gemensamma kommissionen förseglar av godkännande® för Ambulatorysjukvårdackreditering. Siemens Healthineers är den största producenten av peka-av-omsorg lösningar för sockersjuka och att testa för urinalysis.

Källa: https://usa.healthcare.siemens.com/press-room/press-releases/siemenshealthineershillrom.html