Den kliniska studien visar lovas resultat av den Nexodyn AcidOxidizing lösningen, i att läka kroniska sår

APR applicerade Pharma forskning sa (APR), den schweiziska oberoende bäraren av drivande och patenterade skyddade sjukvårdprodukter för vetenskap, meddelar i dag att publikationen i ”framflyttningar flår & sårar in omsorg” (April 2018) av resultaten av en klinisk pilot- studie på effektiviteten och tolerabilityen av den Nexodyn® AcidOxidizing lösningen (AOS), en sprayable aktivCleanser med ancillary antimicrobial aktivitet som framkallas för akut och kronisk sårledning.

Resultat föreslår hur den Nexodyn® AcidOxidizing lösningen (AOS), tack till dess synergic och den särskiljande physico-kemiska rekvisitan, kunde leka en huvudroll i ledningen av kroniska sår, som hon främjar effektivt såret som startar om genom att skapa idealmicroenvironmenten för att tåla fysiologiskt läka som är processaa och att favorisera en optimerad organskadastängning.

Den pilot- studien förades med ett presumtivt, singel-beväpnar design av Prof. Robert Strohal i Österrike, och förlovade 30 tålmodig med kritiskt koloniserat eller lokalt smittat kroniskt lägger benen på ryggen sår av någon beskärning. Along studien, den Nexodyn® AcidOxidizing lösningen (AOS) applicerades på varje lägger benen på ryggen såret på varje klänningändring för 35 dagar samman med ett nonadherent flor och absorberande en dressing som kan användas till mycket.

Vid avsluta av studieperioden, ledde behandling med® den Nexodyn AcidOxidizing lösningen (AOS) fullständigt att läka av 37% av de kroniska såren såväl som till en viktig minskning i sår storleksanpassa (P<.001). Dessutom avlägsnades tack till® aktivet för den Nexodyn AcidOxidizing lösningen som (AOS) rentvår rekvisita, linda-tillhörande infektioner, samman med en förminskning i pH värderar, och lokalen bioburden täcka såret, stund som ingen reinfection av några undersökta sår observerades under studien.

Baserat på den pilot- studien, kan det förutsättas att applikationen av den Nexodyn® AcidOxidizing lösningen (AOS) bidrar för att normalisera ph av kroniska sår och reaktioner för påverkan som positivt biochemical är svängbara för omstart fysiologiskt av läka som är processaa.

Data bekräftar också gynnsam® säkerhet för den Nexodyn AcidOxidizing lösningen (AOS), och tolerability profilerar, speciellt relevant i kroniska sår, med inga motsatt händelser som anmälas över studievaraktigheten, smärtar tröstar hög nivå av lättnad och på applikationen, såväl som linda-tillhörande smärta förminskning.

Tack vare föreställer demografiska ändringar i framkallade länder, kroniskt läka för sår en dyka upp sjukvård utfärdar båda från ett kliniskt och socialt perspektiv: sjukvårdprofessionell instämm att traditionella terapeutiska alternativ inte tilltalar tillfredsställande det komplexa kliniskt föreställer.

Enligt ett nytt marknadsföra forskning, den globala sårCleanserprodukten marknadsför förutses för att växa, från $1504,7 miljoner i 2016 till $2171,4 miljoner vid 2023 och att växa på en CAGR av 5,4%

”Kunde Nexodyn fylla mellanrummet med strömbegäran från sjukvårdprofessionell och tålmodig för ett behandlingalternativ som var kompetent att tilltala såret som läker komplexitets” något att säga Giorgio Reiner, företags R&D-direktör på APR - ”, som den erbjuder att möjligheten aktivt ska rentvå såret, således att skapa ideal villkorar för såret som startar om”.

Som en drivande bärare för vetenskap begås APR för att ge växa förkroppsligar av kliniskt bevisar vidare för att skissa konturernaa av säkerhet® för den Nexodyn AcidOxidizing lösningen (AOS), och effektiviteten profilerar som en sårrebooter.

Källa: http://www.apr.ch/

Advertisement