Glooko studieskjul tänder på bruk av CGM-data bland sockersjukasjukvårdprofessionell

Glooko ledare i sockersjukadataledning, meddelade i dag resultaten av dess nya studie som undersökte sockersjukasjukvårdprofessionells bruk av CGM-data. Studien frågade 38 sockersjukasjukvårdprofessionell (29 endocrinologists; nio sockersjukautbildare) som bedömer CGM-data från 10 folk med typ - sockersjuka 1 inom den Glooko plattformen. Sockersjukan sjukvård somprofessionell frågades kvalitativt att rangordna varje dagligen glycemic tålmodig, kontrollerar från ”bäst” till ”värst” och indikerar vilka CGM-datasärdrag var relevant i den processaa rangen.

  • Mer än 70% av granskade clinicians signerade genom att använda tre eller mer CGM-data presenterar, i att bedöma som är glycemic, kontrollerar. Detta föreslår att clinicians värderar CGM-datasärdrag som har utvidgat nytto- som jämförs till traditionella glycemic indikatorer (SMBG-läsningar, HbA1c) som är statisk elektricitet och mindre tätt.
  • Hypoglycemiaen och variancen var de vanligast signerade CGM-datasärdragen (89,7% och 82,8% allra deltagare, respektive).
  • Hyperglycemia (44,8%), Time-i (37,9%) och utom skotthåll (34,5%) och genomsnittlig dagstidningglukos jämnar (24,1%) också signerades vanligt.
  • Inga skillnader observerades mellan endocrinologists och sockersjukautbildare i hur varje grupp bedömde CGM-data.

Glooko ger ett fullt spänner av särdrag som möjliggör sjukvårdprofessionell snabbt för att upload, och visuellt att analysera CGM-data för att hjälpa att skapa, förändra och optimera tålmodig omsorg planerar.

Den 27th årliga vetenskapliga och kliniska kongressen ska är rymd maj 16-20 i Boston. Förutom affischpresentationen på maj 18 från 5-6: 30 pm, Glooko ska ställer ut dess produkter i båset 1607 på utställningen däckar.

Källa: https://www.glooko.com/press-release/glooko-study-highlights-insights-diabetes-healthcare-professionals-use-continuous-glucose-monitoring-cgm-data/

Advertisement