Landskampstudien finner livsdugligt behandlingalternativ för folk med mild astma

En stor landskampstudie ledde vid en Hamilton forskare har funnit encentral behandling som fungerar för folk med mild astma.

Folket med mild astma ordineras ofta en dagstidningbehandlingdiet, men upp till följer 80 procent inte det rutinmässigt, genom att använda inhalers, när endast de har en astmaattack. Nu har forskarna funnit ennödvändig kombinera-drog inhaler är ett livsdugligt behandlingalternativ.

Paul O'Byrne är den främsta utredaren på studien, som föreslår en inhaler med en kombination av budesoniden, en steroid, som kontrollerar inflammation, och formoterolen, en beta2-agonist, som hjälper att öppna flygbolag och göra att andas lättare, kan vara ett alternativ till konventionella behandlingstrategier.

O'Byrne är en respirologist, en professor av medicinen på den McMaster universitetar Michael G. DeGroote Skola av medicinen och en clinicianforskare på Firestoneinstitutet för respiratoriskt vård- på Sts Joseph sjukvård Hamilton.

Resultaten publicerades i dag i denfå effekt läkarundersökningen förar journal över, Newet England förar journal över av medicinen (NEJM). O'Byrne var också en författare av en artikel för understödja NEJM i dag angående mileastma.

”fungerar Kort stavelse-tillförordnade beta-agonists, också som är bekant som räddningsaktioninhalers, snabbt, men de gör inte fest det bakomliggande problemet av inflammation,”, sade O'Byrne av den första studien. ”Att närma sig hemligheten i detta nytt är, att den avlöser inte endast tecken, men levererar samtidigt steroider som krävs för overall kontrollerar av astma.”,

Enligt statistik Kanada, har åtta procent av kanadensare eller 2,4 miljon folk diagnostiserats med astma av ett vård- yrkesmässigt. Ungefärligt 50 till 75 procent av tålmodig som diagnostiseras med den kroniska sjukdomen, har mild astma. Stundtecken kan inte alltid vara betungande, är flygbolaginflammation vanligt närvarande, och milda astmatålmodig är på riskerar av stränga förvärranden, gemensamt kallat astmaattacker, som kan resultera i nöd- omsorg eller även astma-släkt död.

”I kliniskt öva, fattig adherence till astmaläkarbehandlingar, bestämt är inhalerade steroider som underhållsterapi, ett ha som huvudämneproblem över alla severities av astma,”, sade O'Byrne. ”Som sådan, rely tålmodig på som-nödvändiga inhalers för symptomlättnad, som inte hjälper faktiskt att förbättra deras overall villkorar.”,

O'Byrne och hans lag fungerade med forskare runt om världen för att föra ett 52 vecka försök med tålmodig som åldras 12 år som var myndiga av äldre med clinically-diagnostiserad mild astma.

Mer än 3.800 tålmodig deltog från länder inklusive Kanada, Kina, Förenade kungariket, Australien, Brasilien och Sydafrika, bland andra. Försök förades mellan Juli 2014 och Augusti 2017.

Tålmodig tilldelades på måfå en av tre dieter och övervakades nära. En grupp tog endagstidning placebo positiv som-nödvändig terbutaline, förhindrar för fest en van vid beta agonist för lättnad och att rossla; en understödjagrupp var på en använd positiv budesonide-formoterol för två gånger-dagstidning placebo, som behövt, fördriva en tredje grupp var på den använda positiva terbutalinen för två gånger-dagstidningen underhållsbudesoniden som behövt. Alla tålmodig mottog en elektronisk påminnelse för att ta deras underhållsbehandling två gånger dagligen.

Försökresultaten visade att budesoniden-formoterol som användes som nödvändigt var överlägsen till terbutalinen bara, som behövt för att förbättra astmatecken kontrollera såväl som förminskande riskera av attacker för en astma vid mer än 60 procent, men var underlägset till terapin för två gånger-dagstidningen budesonideunderhåll för tecken kontrollerar.

”Om tålmodig kunde minnas att ta deras underhållsbudesonidebehandling och att följa den försiktigt, skulle de får det bäst dagliga tecknet kontrollerar, men riskera av förvärrande var samma som, om de använde den kombinerade budesoniden och formoterolen som behövd,” sade O'Byrne.

”I tillägg, var beloppet av använda steroider mycket mindre, då den kombinerade inhaleren användes, därför att den tålmodig inte behövde att ta det varje dag.”,

O'Byrne är en författare på en parallell studie ledde också vid Eric Bateman på universitetar av uddtownen i Sydafrika, som publicerades också i NEJMEN i dag.

Däri tilldelades studietålmodig endagstidning placebo den positiva budesoniden-formoterol som på måfå användes som den nödvändig eller för två gånger-dagstidningen budesoniden positiva terbutalinen som användes som behövd.

De involverade mer än 4.200 tålmodina för försök på ett 52 vecka försök i 25 länder mellan November 2014 och Augusti 2017. Som med den annan studien, hade åldras deltagare mild astma och 12 och äldre.

Resultaten visade, att i tålmodig med mild astma, budesoniden-formoterol som användes som nödvändigt var jämförbar till två gånger-dagstidningen budesoniden i förhållande till klassa av stränga astmaattacker under 52 veckor av behandling, men var underlägsna i att kontrollera tecken.

”Var detta mer av en verklig världstudie, utan det elektroniskt övervaka två gånger en dag eller påminnelser för att använda läkarbehandlingen, och den mer få studien besöker, så den är mer jämförbar till att klara av tålmodig i en verklig lätthet med en lägre adherence till dagstidningbehandlingen jagar,”, sade O'Byrne.

”Fanns det någon kort stavelse-tillförordnad beta-agonists kontrollapparatgrupp i detta försök, precis jämförelsen av underhållsbudesoniden till relieveren som innehöll budesonide-formoterol, men försökresultaten var i grunden identiska.”,

Källa: http://www.mcmaster.ca/

Advertisement