Studie: Prediabetic tålmodig med OSA kunde fälla ned deras vila hjärta klassar, genom att använda CPAP

Tålmodig med prediabetes, som har också obstructive sömnapnea, (OSA) kan förbättra deras vila hjärta klassar, ett viktigt mäter av kardiovaskulärt vård-, genom att använda det fortlöpande realitetflygbolag, pressar (CPAP) till fest deras OSA, enligt ett randomized kontrollerat försök som framläggas på den ATS-landskampkonferensen 2018.

Folket med prediabetes har blodsocker jämnar higher än det normala men nedanför typ - 2 sockersjuka jämnar. Folket med OSA erfar tider under sömn, när lufta blockeras från att flöda normalt in i lungsna. CPAP är ansedd ”den guldmyntfot” behandlingen för OSA.

Enligt Sushmita Pamidi, MD, bly- studieförfattare och en sömnläkare-forskare på den McGill universitetar har föregående studier funnit att OSA är tillhörande med ökande förstå aktivitet, som aktiverar vårt ”slagsmål- eller flyg” svar. Detta svar, i sin tur, lönelyfter som vår hjärta klassar.

”Både prediabetes och högre vila hjärta klassar har anknutits till den kardiovaskulära sjukdomen,”, sade hon. ”Önskade vi att se, om skulle CPAP vila lower hjärta klassar både under dagen och på natten i denna grupp av tålmodig med onormal glukosämnesomsättning.”,

Av 39 deltagare i denna studie två gånger så tilldelades många på måfå till CPAP som en muntlig placebo för 14 dagar. All-natt adherence till CPAP försäkrades, genom att övervaka alla deltagare i en sömnlabballtigenom de två veckorna. Vila hjärta klassar mättes 24 timmar om dagen för de två veckorna genom att använda en bärbar övervakningapparat.

Studien grundar, att de som använder CPAP hade markant lower att vila hjärta klassar alltigenom dygnet, än de i placeboen beväpnar av studien. Skillnaderna mellan de två grupperna uttalades mer under understödjaveckan av försök.

”Klassar verkställa av CPAP på att vila hjärta är jämförbar till att använda beta blockers,”, sade Esra Tasali, MD, hög studieförfattare och direktören av sömnforskningscentrat på universitetar av Chicago. Gemensamt ordinerat för hjärtaproblem, för kvarterspänning för beta blockers hormon, liksom adrenalinet som lönelyfthjärta klassar.

”Är OSA exceedingly vanligt bland individer med onormal glukostolerans,” Dr. tillfogade Tasali och att notera nya bedömningar indikerar att 80 procent av de med OSA i den allmänna U.S.-befolkningen är undiagnosed. ”Är vår studie en första steg i demonstrering att optimal behandling av sömnapnea förminskar kardiovaskulärt riskerar i de med prediabetes.”,

Källa: http://www.thoracic.org/

Advertisement