Studien erbjuder nytt hopp för folk med atopic dermatit

Eksemet är den mest allmänningen, och envist flå sjukdomen i världen, men en studie ledde vid Dr. Donald Leung av universitetar av Colorado Anschutz som den medicinska universitetsområdet erbjuder nytt hopp för de med atopic dermatit.

Leung MD, medicinsk direktör av den kliniska och Translational forskningscentrat av Colorado de kliniska och Translational vetenskaperna instiftar (CCTSI), och huvudet av uppdelningen av den pediatriska allergin & immunologi på judiskt vård- för medborgare, är funktionsdugligt med Dr. Richard Gallo på universitetar av Kalifornien San Diego på eninfused kräm som kontra-agerar skadliga bakterier i en tålmodig flår.

”Gör de välgörande bakterierna faktiskt naturliga antibiotikummar som dödar aureus staph -, dåligabakterierna på flå,”, sade Leung. ”Vet vi att eksemtålmodig inte har de bra bakterierna på deras att flå som är nödvändigt att döda aureus staph -. Vår forskning har också visat att deras flå immunförsvaret är också ineffektivt på att utrota aureus staph -, så finns det en dubbel whammy som besvärar dessa tålmodig.”,

Tålmodig i studien applicerar krämen två gånger en dag. Forskare analyserar därefter deras flår DNA för att se, om dåligabakterierna har förminskats. Målet är att avlägsna dåligabakterierna på flå alldeles. Krämen hjälper till återställandet som de naturliga balanserar av bakterier på flå, som ska hjälp förbättrar bakterierna för uppehället för flå barriären krävda skadliga ut.

Leung har studerat - och har behandlat - atopic dermatit för 30 år. Tjugo procent av barn och 10 procent av vuxen människa har den. Och utan effektiva behandlingalternativ, kan tålmodig lida en livstid av smärtsamt som är klia, och ofta infekterat flå. Majoriteten av dessa tålmodig framkallar ett problem med staphinfektioner och mottar behandling med antibiotikummar. Som ett resultat framkallar många tålmodig antibiotiska resistent bakterier på deras flår, som kan vara mycket farligt.

”Sorterar funderare av de bra bakterierna av något liknande ett probiotic för flå,”, sade Leung.

Den kan verka counterintuitive för att applicera bakterier för att flå som besväras vanligt av bakterie- infektioner, men hoppet är det, genom att applicera bra bakterier i en kräm till eksemtålmodig, flår, ett sunt bakterie- balanserar ska återställs. Forskare hoppas det som använder ska erbjudandet för microbiome det kräm en långsiktig lösning var annan behandlingnedgångkort stavelse.

Kraftiga antibiotikummar ordineras gemensamt för eksem, men de dödar bra bakterier på tålmodig flår tillsammans med dåligan. Krämar som innehåller corticosteroids, också ordineras ofta till eksemtålmodig, men kan komma med hårda biverkningar. Tålmodig vanligt kan inte tolerera dem för långa tidsperioder.

Leung sade förutom förstärkning av flå, genom att använda de bra bakterierna till återställandet en sund microbiome, studien, kunde också ultimately hjälpa att bemanna med antibiotiska resistent staphinfektioner liksom MRSA som är rinnande ut ur behandlingalternativ.

Källa: http://www.ucdenver.edu/

Advertisement