Nya vård- studieshows får effekt av att äta som är vegetabiliskt, bantar

Äta en vegetarian eller i första hand vegetabiliskt banta är tillhörande med en variation av vård- gynnar. Men enkelt att vara vegetariskt är inte nog som skördar de fördelar; det kvalitets- av maten betyder, för. Forskningen för särdrag för näring mötet 2018ska nya in i det vård- får effekt av att äta ett vegetabiliskt bantar och hur dietary kvalitets- påverkan de får effekt.

Näring 2018 är det öppnings- flaggskeppmötet av amerikansamhället för näring som rymms Juni 9-12, 2018 på den Hynes konventcentrat i Boston. Kontakta massmedia team för abstrakt begrepp, avbildar och intervjuer, eller att erhålla en fri press passera för att delta i mötet.

Beslag bevisar föreslår att ett vegetabiliskt bantar fäller ned hjärtsjukdomen riskerar

Äta mer växtprotein, riskerar mindre djur-härlett protein som är tillhörande med ett lägre, av koronar hjärtsjukdom

I en studie av nästan 6.000 folk som baserades i Nederländerna, visade de, som åt mer växtprotein på uppta som omkostnad av djur-härlett protein, att ett lägre riskerar av framkallning av den koronara hjärtsjukdomen under en median- uppföljande period av mer än 13 år. Kim V.E. Braun, Erasmus-universitetarmedicinskt center som ska gåva denna forskning på söndagen, Juni 10, från 8 A M. - 6 p.m i den Hynes konventcentrumsalongen (affisch 35) (abstrakt begrepp).

Äta mer växtprotein, mindre djur-härlett protein som är tillhörande med mindre platta i artärerna

En studie av 4.500 brasilianska vuxen människa finner, att folket, som konsumerade regelbundet mer vegetabilisk protein var nästan 60 procent mindre rimligt än de som konsumerar djur-mer baserad protein för att visa bevisar av platta i hjärta artärer som baserades på koronar artärcalcium som görar poäng, en gemensamt van vid mäta av plattaför mycket bedömer hjärtsjukdomen riskerar. Dirce Maria Marchioni, Faculdade de Saúde Pública da USP som ska gåva denna forskning på söndagen, Juni 10, från 8 A M. - 6 p.m i den Hynes konventcentrumsalongen (affisch 89) (abstrakt begrepp).

Vegetarian bantar tillhörande med förminskande riskerar dela upp i faktorer för hjärtsjukdom och sockersjuka

Bemanna en vegetarian bantar efter fanns för att ha ett lägre att numrera av riskerar dela upp i faktorer för hjärtsjukdom och sockersjuka, däribland förkroppsligar ett lägre samlas indexet, mindre midjaomkrets och lower belopp av buk- fett, lägre cholesterol och ge första erfarenh lower socker som jämförs till folk i den samma demografiska gruppen som åt meat bland södra asiat som bor i USEN. Sameera A. Talegawkar, det George Washington universitetarMilken institutet skolar av allmän hälsa, ska gåva denna forskning på söndagen, Juni 10, från 8 A M. - 6 p.m i den Hynes konventcentrumsalongen (affisch 114) (abstrakt begrepp).

Glöm inte: Det kvalitets- av vegetabilisk mat får effekt vård-, för

Äta healthful vegetabiliska matar som är tillhörande med mindre, väga affärsvinst

En analys av ändringar förkroppsligar in väger bland mer, än 125.000 vuxen människa över 4 år perioder som vegetabiliska shows bantar rich i högkvalitativa vegetabiliska matar (liksom helt korn, frukter, grönsaker och tokigt) var tillhörande med mindre väger affärsvinst, fördriver ett högre intag av unhealthful vegetabiliska matar (liksom sötsaker, förädlade korn och småfiskar) var tillhörande med markant mer stor väger affärsvinst. Ambika Satija, Harvard T.H. Chan Skola av allmän hälsa som ska gåva denna forskning på söndagen, Juni 10, från 4:45 - 5 p.m i den Hynes konventcentrat, rum 309 (abstrakt begrepp).

Äta higher - kvalitets- vegetabiliska matar som är tillhörande med lägre, riskerar av död

En studie av nästan 30.000 US-vuxen människaunderlag bevisar att ett högre - kvalitets- banta hjälp dig direkt longer och föreslår att det kvalitets- av vegetabiliska matar i banta är viktigare än kvalitets- av djur-baserade matar. Bättre val i de vegetabiliska delarna av den banta fällda ned dödligheten vid 30 procent stunder higher - kvalitets- djur-baserade delar hade lite att verkställa på dödlighet. Det välgörande verkställer av högkvalitativa vegetabiliska matar uttalades även mer bland folk med kroniskt vård- villkorar. Huggtandhuggtanden Zhang, Friedman skolar av näringvetenskap och politik på Tuftsuniversitetar, ska gåva denna forskning på Måndag, Juni 11, från 8-8: 15 A M. i den Hynes konventcentrat, rum 311 (abstrakt begrepp).

Källa: https://meeting.nutrition.org/

Advertisement