Studien visar prevalence av läkarbehandlingar med potentiellt för att orsaka fördjupning bland U.S.-vuxen människa

En ny studie från universitetar av Illinois på Chicago forskare föreslår att mer än en-tredje av U.S.-vuxen människa kan använda receptläkarbehandlingar som har det potentiellt som orsakar fördjupning eller förhöjning riskera av självmordet, och som, därför att dessa läkarbehandlingar är vanligt och har ofta ingenting att göra med fördjupning, tålmodig och sjukvårdfamiljeförsörjare kan vara omedvetna av riskera.

Analyserade läkarbehandlingbruket för forskare det retrospectively mönstrar av mer än 26.000 vuxen människa från 2005 till 2014, som samlades som delen av den vård- medborgare och näringundersökningsgranskningen. De grundar att mer gemensamt använt recept än 200 förgiftar -- inklusive hormonal födelsekontrollläkarbehandlingar, blodtryck och hjärtaläkarbehandlingar, proton pumpar inhibitors, antisyror och smärtstillande medel -- ha fördjupningen eller självmordet listade som potentiella biverkningar.

Publicerades i föra journal över av amerikanen medicinskt anslutningen, studien är första att visa, att dessa droger användes ofta samtidigt och, att samtidigt använd, kallat polypharmacyen, tillhörande med en mer stor sannolikhet av att erfara fördjupning. Ungefärligt 15 procent av vuxen människa som använde samtidigt tre eller mer av dessa läkarbehandlingar erfor fördjupningsstunder som tar drogerna, jämfört med precis 5 procent för de som inte använder några av drogerna, 7 procent för de som använder en läkarbehandling och 9 procent för de som samtidigt tar två droger.

Forskarna observerade liknande resultat för droger som listade självmord som en potentiell biverkning. Dessa rön framhärdade när de uteslutna forskarna någon som använder psychotropic läkarbehandlingar som var ansedda en indikator av den bakomliggande fördjupningen som var unrelated till läkarbehandlingbruk.

”Är det away meddelandet för taken av denna studie att polypharmacyen kan leda till deprimerande tecken och att tålmodig och sjukvårdfamiljeförsörjare behöver att vara medvetna av riskera av fördjupningen som kommer med alla sorter av allmänningreceptdroger -- många, som var också tillgänglig av över kontra,”, sade den bly- författare Dima Qato, assistentprofessor av apoteksystem, resultat och politik i UIC-högskolan av apotek. ”Kan många förvånas för att lära, att deras läkarbehandlingar, illviljan som har ingenting att göra med mood eller ångest eller någon annan villkorar normalt tillhörande med fördjupning, kan deras förhöjning riskera av att erfara deprimerande tecken och kan leda till en fördjupningsdiagnos.”,

Qato noterar, att studien visar också en viktig trend av den ökande polypharmacyen för läkarbehandlingar med fördjupning, bestämt självmords- tecken, som ett potentiellt motsatt verkställer. Detta gör behovet för medvetenhet av fördjupningen som en potentiell biverkning även mer tränga.

Forskarna grundar bruk av någon receptläkarbehandling med en motsatt potentiell fördjupning verkställer ökande från 35 procent i perioden 2005 till 2006 till 38 procent i perioden 2013 till 2014. Ungefärligt bruk av antisyror med den motsatt potentiella fördjupningen verkställer, den lika protonen pumpar inhibitors och antagonists H2, ökande från 5 procent till 10 procent i den samma perioden. Bruk av tre eller mer droger samtidigt ökande från 7 procent till 10 procent, ungefärligt.

För recept förgiftar med självmordet som listas som en potentiell biverkning, användning ökande från 17 procent till 24 procent, och bruk av tre eller mer droger samtidigt ökande från 2 procent till 3 procent.

”Använder använder folket inte endast mer och mer dessa mediciner bara, utan mer och mer dem samtidigt, yet mycket har fåtalet av dessa droger varningsetiketter, så, tills vi har offentliga eller system-jämna lösningar, lämnas det upp till tålmodig, och sjukvårdprofessionell som är medvetna av, riskerar,”, sade Qato.

Qato något att säga, att den mer ytterligare studien för lösningsvärd kan inkludera att uppdatera drogsäkerhetsprogramvara för att känna igen fördjupning som potentiell drog-drog växelverkan, så att sjukvårdprofessionell, inklusive pharmacists, är mer rimlig att märka, om en tålmodig använder multipelläkarbehandlingar som kan förhöjning riskera. Eller, den inklusive utvärderingen av läkarbehandlingbruk i fördjupningen som avskärmer och diagnostik, bearbetar använt by manipulerar, och sjuksköterskor och rekommenderat av U.S.-förebyggande medel servar specialgrupp, när speciellt den kommer till den ihärdiga eller behandling-resistent fördjupningen.

”Med fördjupning som en av leda orsakar av handikapp, och det ökande medborgaresjälvmordet klassar, behöver vi funderare innovatively om fördjupning, som en allmän hälsa utfärdar, och denna studie ger bevisar som mönstrar av läkarbehandlingbruk bör vara ansedd i strategier, som sökanden att avlägsna, förminska eller minimera få effekt av fördjupningen i våra dagligt liv,”, sade Qato.

Källa: http://www.uic.edu/