Sjuksköterskor har förbisetts i antimicrobial stewardshipprogram, studiefynd

Att bemyndiga sjuksköterskor för att delta i antimicrobial stewardshipprogram (ASPs) är saknaden anknyter, i förstärkning sjukhus-sned boll av antimicrobial stewardship, och förbättra tålmodig omsorg, enligt en ny studie som framläggas på den 45th årliga konferensen av anslutningen för professionell i infektion, kontrollera och Epidemiology (APIC).

Forskningen som föras på Jefferson som är vård- i nytt - jerseyen, visar att ASPs förstärks genom att utbilda sjuksköterskor om antimicrobial stewardship och att erhålla som är deras köp-i.

”Visar vårt rön, att sjuksköterskor har förbisetts och under-har använts i ASPs,” sade att Jefferson vård- - nytt - jerseyinfektion kontrollerar kommenderar Cindy Hou, GÖR, MODERN, MBA, FACOI, studie bly- författare. ”Ändra kulturen och bemyndiga sjuksköterskor för att tala upp om antimicrobial stewardshipblytak till mer nära lagkoordination och arg-disciplin samarbete, som sparar ultimately liv.”,

10 ifrågasätter quiz på funnen antibiotisk användning som sjuksköterskor inte var allmänt bekväma med microbiologyrapporter eller förtrogen med de unika särdragen av olika antibiotikummar. En grundlinjebedömning grundar att 93,8 procent av sjuksköterskor inkorporerade microbiologyresultat under undertecknar-ut att anmäla, men endast 50 procent kontrollerade mottaglighetresultat av kulturer innan de administrerade antibiotikummar. Vad är mer, endast 65,1 procent av kliniska sjuksköterskor meddelade läkare, om kulturer visade motstånd.

Sjuksköterskan köp-i uppnåddes av kopplande in högsta sjukvård kommenderar på nya Jeffersons tre - jerseysjukhus som upp öppnar deltagande i ASPs till att vårda ledarskap, utbildare, kapacitetsförbättring och infektion, kontrollerar bemannar.

Material var skriftliga i ”sjuksköterska talar” och integrerat in i det typiska sjukvårdarbetsflödet för att främja användning.

”orsakar Multidrug-resistent organismer ett viktigt proportionerar av allvarliga sjukvård-tillhörande infektioner och är svårare till fest, därför att det finns mer få, och, i vissa fall, inga antibiotikummar, som ska bot infektionen,”, sade presidenten Janet Haas, PhD, RN, CIC, FSHEA, FAPIC för 2018 APIC. ”Visar denna studie det, genom att koppla in med sjuksköterskor, och driftigt för mer stor lagsamarbete, ha som huvudämne framsteg kan göras på ASPs, som är nödvändigt att hjälpa att förminska hot av antibiotiskt motstånd.”,

Källa: https://apic.org/

Advertisement