Nytt testa kan identifiera ICU-tålmodig på mest stor riskerar av sekundära infektioner

Tålmodig i intensivvårdenheter är på viktigt riskerar av potentiellt liv-att hota sekundära infektioner, inklusive från antibiotikum-resistent bakterier liksom difficile MRSA och C. Nu testar ett nytt kunde identifiera de på mest stor riskerar - och rusar upp utvecklingen av nya terapier för att hjälpa på-att riskera tålmodig.

Infektioner i intensivvårdenheter (ICU) ansar för att orsakas av organismer, liksom mång--resistent gram-negationen bakterier som finnas i guten, som är resistent till framkantantibiotikummar. Behandla sådan infektionhjälpmedel som relying på breda spectrumantibiotikummar, som kör riskera av mer ytterligare drog-motstånd för avel, eller antibiotikummar som har giftliga biverkningar.

Bedömningar av proportionera av tålmodig i ICU, som ska, framkallar en sekundär infektion spänner från en i tre till en itu; runt om en halva av dessa ska är lunginflammation. Emellertid är något folk mer känslig än andra till sådan infektioner - bevisa föreslår att det nyckel- kan ligga in krånglar av immunförsvaret.

I en studie som publiceras i föra journal överintensivvårdmedicinen, har ett lag av forskare som är funktionsdugliga över fyra platser i Edinburgh, Sunderland och London, identifierat markörer på tre immuna celler som korrelerar med ökande riskerar av sekundär infektion. Laget var ledde vid forskare på universitetarna av Cambridge och Edinburgh och för biotech företagsBD Bioscience.

”Hjälper dessa markörer oss att skapa ”riskerar profilerar” för en individ,” förklarar Dr Andrew Conway Morris från avdelningen av medicinen på universitetar av Cambridge. ”Berättar detta oss att som är på mest stor, riskera av framkallning av en sekundär infektion.

”Långsiktigt, ska hjälper detta oss att uppsätta som mål terapier på de mest på riskerar, men den ska är omgående användbar i portion identifierar individer för att ta del i kliniska försök av nya behandlingar.”,

Kliniska försök för att ingripanden ska förhindra sekundära infektioner har mött med blandad framgång, i del, därför att det har varit svårt att identifiera och att rekrytera de tålmodig, som är mest känsligt, något att säga forskarna. Genom att använda detta nytt testa bör hjälpa att finjustera valet av kliniska försökdeltagare, och att förbättra försöken riskerar av framgång.

De identifierade markörerna finnas på ytbehandla av nyckel- immuna celler: neutrophils (immuna celler för framkant som anfaller att invadera pathogens), T-celler (delen av vår lämpliga immunförsvar som sökanden och förstör föregående-mötta pathogens) och monocytes (en typ av vitblodcellen).

Forskarna testade korrelationen av närvaroen av dessa markörer med mottaglighet till ett nummer av bakterie- och fungal infektioner. En individ, som testar realiteten för alla tre markörerna, skulle är på två till tre tider mer stor riskerar av sekundär infektion som jämfördes med någon som testar negationen för markörerna.

Markörerna indikerar inte vilken sekundära infektion en individstyrka får, men ganska det är de mer känslig i allmänhet.

”Som intensivvårdspecialister, är vår prioritet att förhindra tålmodig som framkallar sekundära infektioner, och, om de gör, att se till får de den bäst behandlingen,” något att sägaprofessorn Tim Walsh från universitetar av Edinburgh, hög författare på studien.

Det immuna felet i kritisk studie för terapi (SMITTA), undersökte data från 138 individer i ICUs och reproducerade rön från en pilot- studie i 2013.

En nyckel- del av att möjliggöra denna studie var att standardisera, hur forskningen kunde bäras ut över multipelplatser, något att säga forskarna. De använde en avbilda teknik som var bekant som flödescytometry, som gäller att märka delar av cellerna med fluorescerande markörer och därefter glänsande en laser på dem som är sådan att de ger sig av ljust på olika våglängder. Detta har föregående varit svårt att standardisera, men forskarna framkallade lyckat ett protokoll för bruk som ser till dem, kunde rekrytera tålmodig från de fyra studieplatserna.

Källa: https://www.cam.ac.uk/research/news/test-can-identify-patients-in-intensive-care-at-greatest-risk-of-life-threatening-infections

Advertisement