Kombination av den finansiella incitament och mål-inställningen med wearables kan uppmuntra hjärtatålmodig att öva

Kombination av finansiella incitament och av den personifierade mål-inställningen med wearable apparater kan vara ett effektivt långt av uppmuntrantålmodig med hjärtsjukdomen till förhöjning deras läkarundersökningaktivitet. I tålmodig med hjärtsjukdomen har stamgästläkarundersökningaktivitet visats till minskning riskera av en framtida hjärtinfarkt, men få övar har dessa tålmodig in i en stamgäst program liksom hjärt- rehab återstått en utmaning. Resultat av ett kliniskt försök ledde vid forskare på den Penn medicinen, och publicerat i dag i föra journal över av amerikanhjärtaanslutningen (JAHA), visar att hemmet baserad erbjudande betalning för program med pengar tagna bort, om kliva mål inte var upfront mötta - en design som utnyttjar begreppet av förlustavoghet - förhöjningar som aktivitet jämnar och kan hjälpa att bilda en lång-mer hållbar vana.

”Övar stamgästen, och hjärt- rehab har visat för att ha viktigt att gynna i de med hjärtsjukdomen, men deltagande i sådan program är extremt - lågt för olikt resonerar inklusive tålmodig motivation och tar fram för att öva lättheter. Det finns intresserar, i framkallning av idérika avlägsna strategier för att koppla in tålmodig, övar in program, men det finns lite forskning för vägledning,”, sade Neel Chokshi, MD, MBA, den medicinska direktören av den Penn sportcardiologyen och konditionprogramet och assistentprofessor av den kliniska medicinen i Cardiology. ”I detta kliniska försök, testade vi ett scalable att närma sig kombination av wearables, och principer från beteende- nationalekonomi som visar markant ökande aktivitet, jämnar, efter även incitament stoppades.”,

Studien skriva in sig 105 tålmodig in i ettbaserat, avlägset övervakat program genom att använda den wearable apparaten för misslyckadsken för att en 24 veckaperiod ska bestämma få effekt av personifierad återkoppling med mål som kopplades ihop till finansiella incitament för de första 16 veckorna. Tålmodig i kontrollera beväpnar mottog de wearable men inga andra ingripandena. I ingripandegruppen gavs tålmodig personifierade kliver mål och tilldelade $14 på början av varje vecka för 16 veckor ($224 i slutsumma). Varje dag som klivamålet inte möttes, $2, togs bort. Under den huvudsakliga ingripandeperioden (veckor 9 till 16), hade tålmodig i ingripandet en förhöjning i deras läkarundersökningaktivitet vid 1368 kliver per dag mer, än tålmodig kontrollerar in. Efter 16 veckor stoppades finansiella incitament, och tålmodig följdes för en andra 8 veckor. Under 8 vecka den uppföljande perioden hade tålmodig i ingripandestillbilden en förhöjning av 1154 kliver per dag mer, än tålmodig kontrollerar in.

”Fördriva många är hoppfullt att wearable apparater kan motivera kick-riskerar tålmodig, grundar vi att wearables bara inte gjorde förhöjningläkarundersökningaktivitet jämnar,”, sade Mitesh Patel, MD, MBA, ms, en assistentprofessor av medicin- och sjukvårdledning och direktören av enheten för den Penn medicinknuffen. ”Emellertid och att inrama belöningar som en förlust - en teknik från beteende- nationalekonomi - ledde till en meningsfull skillnad i uppförande. Under försök för 6 månad beväpnar genomsnittet som är tålmodigt i ingripandet, hade att kliva räkningar, som räknade samman omkring 100 miles mer, än det tålmodiga genomsnittet kontrollerar in.”,

Alla deltagare gavs en wearable apparat med två vecka en startup period som upprättar grundlinjen, kliver räkningar. Ingripandegruppen mottog därefter veckoförhöjningar kliver in mål med dagstidningåterkoppling via textmeddelande eller e-post på deras kapacitet. Framsteg delades itu arrangerar gradvis; under ”ramp-uppincitamentet” arrangera gradvis (veckor 1-8), kliver dagligen mål ökande från grundlinje av 15 procent som varje vecka med ett maximum mål av 10.000 kliver per dag. Kliva mål återstod fixat, och deltagare som är rörda in i ”underhållsincitamentet”, arrangerar gradvis (veckor 9-16), följt av en 8 veckauppföljning arrangerar gradvis utan incitament (veckor 17-24) efter 8 veckor. Under det 16 vecka ingripandet beväpnar deltagare i denna erbjöds ettinramat finansiellt incitament. Varje vecka deltagare informerades att $14 tilldelades till ett faktiskt konto. Varje dag uppnådde den tålmodig hans, eller hon kliver mål, återstod balansera oförändrad, men varje dag som klivamålet inte uppnåddes, deltagaren, informerades att $2 hade dragits av. Balansera förnyades med $14 varje vecka på Måndag.

Chokshi och laget föreslår att extra studier bör föras för att utvärdera sustainabilityen av incitamentet verkställer över mer långtidsperioder, för att jämföra incitamentdesigner som varierar i storlek, varaktighet eller frekvens, och att utvärdera finansiella incitament och personifierad återkoppling självständigt för att bedöma verkställer. Denna studie stöttades i del av lån numrerar UL1TR000003 från medborgare centrerar för framflyttning av Translational vetenskap. Studien stöttades också i del av institutet för den Translational medicinen och terapi (ITMAT) och universitetar av Pennsylvania det vård- systemet till och med enheten för den Penn medicinknuffen.

Källa: https://www.pennmedicine.org/news/news-releases/2018/june/getting-heart-disease-patients-to-exercise-study

Advertisement