NYIT-forskare mottar lån till studiehjärnskakningen och jockeyhjälmsäkerhet

Det New York institutet av teknologi (NYIT) centrerar för sportar som medicinen har mottagit $15.000 från de New York Thoroughbredskicklig ryttare anslutning (NYTHA) för att betala en framtida studie på hjärnskakning och hjälmsäkerhet.

Utmärkelsen är en kritisk första steg, i lansering av studien, ”den Computational bedömningen av hjälmar, och hjärnskakningen,”, ska som är ledde vid NYIT-simulering sakkunniga Milan Toma, Ph.D., assistentprofessor av maskinlära, skolar av iscensätta och beräknande vetenskaper. Genom att använda sofistikerad simuleringsprogramvara, ska Toma testar skyddet av olika hjälmdesigner och delar hans data med andra forskare som undersöker den head trauman i yrkesmässiga sportar för att bestämma det bäst head skyddet under en variation av tävlings-, villkorar.

”Fördriva mycket av diskussionen angående hjälmsäkerhet har fokuserats på andra sportar, liksom fotboll, I-förmiddagen som är lycklig att låna min sakkunskap för att hjälpa att leverera dennödvändiga medvetenheten för horseracing,”, sade Toma.

”Tar vi den vård- jockeyen, och säkerhet mycket allvarligt,”, sade NYTHA-presidenten Joe Appelbaum. ”Hänföras vi för att vara kompetent att hjälpa mer ytterligare forskning i det livsviktiga området av den head trauman, och hjärnskakningen, så att vi ska, är bättre kompetent att skydda våra ryttare som framåtriktat går.”,

Tomas forskning är för närvarande en av två NYIT-insatser som siktas på upplyftande synlighet för jockeyhjärnskakningar. Hallie Zwibel, D.O., direktören, NYIT centrerar för sportmedicin, för en tid sedan blivit partner med med ryttareadvocacyorganisation jockey'sens skrå för att framkalla ”retur till ritten” härskar att ska ge anvisning på, när sårada jockeys kan säkert gå tillbaka till tävlings-. Medborgareprotokoll finns inte för närvarande i U.S. som horseracing.

Källa: https://www.nyit.edu/

Advertisement