Forskare upptäcker möjlighetbiomarkeren för långsiktigt lära

För den första tiden har forskare upptäckt en möjlighetbiomarker för långsiktigt lära.

Kunde denna nya upptäckt hjälpa att reshape hur deltagare lärer och hur de undervisas?

Forskare på vårdsystemet för VA Boston (VA Boston) och den Boston universitetar skolar av medicinen (BUSM) tror deras genombrott kan leda till olika bildas tekniker för att förbättra lång-hållbart lära (information som behålls för en livstid) i klassrumet.

Kapaciteten till flyttningen nyligen som lärd kunskap in i långsiktigt minne är avgörande att låta förflutna, erfar för att hjälpa framtida handlingar för påverkan. ”I medicin, långsiktigt nödvändigt det är att lära, som liv- och dödbeslut kan baseras på tidigare lärda år för information under medicinsk fakultet. På denna tid finns det någon bra biomarker, som har korrelerats med kvarhållande av långsiktigt lära,” förklarade den höga författare Andrew Budson, för chef, kognitiv & beteende- neurology för MD, på VA Boston och professor av neurology på BUSM.

De utstuderade första-året BUSM för forskare som deltagarna företa sig en inledande anatomi, klassificerar. De mätte deltagare hjärn somsvar till anatomical benämner genom att använda electroencephalography (EEG) för start jaga, omgående efter jaga och halvår efter avslutningen av jaga. ”Grundar vi, att en grov spik i den del- hjärnan för den sena (LPC) realiteten vinkar korrelerat med ens kapacitet att behålla den långsiktiga anatomical informationen,” sade den motsvarande författareKatherine turken, MD, direktören av doktorand- medicinsk utbildning för neurology på VA Boston och instruktören av neurology på BUSM.

Enligt forskarna hjärna-vinkar detta biomarkeren har det potentiellt som ut låter utbildare olika bildas tekniker för försök förbättra lång-hållbart lära, genom att mäta resultaten som använder densläkta sakkunniga EEG, testar. Således kan dessa rön ha relevans för bilda programutveckling. ”Låter våra resultat för att olika undervisningmetoder försöks i en klassruminställning och mätas omgående på avsluta av jaga--eventuellt även på avsluta av en särskild kurs,” tillfogade turken.

Mer ytterligare implikationer av denna upptäckt kan resultera i inkorporerande undervisningtekniker i klassrumet den jordbruksprodukter den mest stora LPCEN. Bruk av sådan biomarker-bevisade undervisningtekniker kunde göra utbildning lättare, att ska sist för en livstid.

Källa: https://www.bmc.org/

Advertisement