Den Cleveland kliniken mottar lån $3,7 miljoner från AHA för forskning för atrial fibrillation

Amerikanhjärtaanslutningen (AHA) har tilldelat den Cleveland kliniken ett lån $3,7 miljoner för forskning för atrial fibrillation. Fyra-året den konkurrenskraftiga utmärkelsen projekterar synergistic ska service tre siktat på att förbättra resultat för tålmodig med atrial fibrillation (AFib), en abnormality för allmänninghjärtarytm.

Den Cleveland kliniken var utvald, som en av sex forskninginstitutioner över landet som mottar finansiering från AHAS ny AFib strategiskt fokuserad forskning, knyter kontakt (SFRN). Ledde vid minaen Chung, M.D., fokuserar ett ska tvärvetenskapligt lag ifrågasätter på i AFib omsorg, nya terapier för sökanden och testar livsstiländringsprogram som visar löfte, i att förhindra försämra AFib.

Det finns ungefärligt 6 miljon folk i U.S.-uppehället med AFib, en ojämn takt i hjärta övrekammare. Det numrerar förväntas till löneförhöjningen till 12,1 miljoner vid 2030. När han är untreated, dubblerar AFib riskera av hjärta-släkta död och förhöjningar riskera av en slå fivefold.

”När den startar, försämrar AFib typisk med tiden, med passande längre för episoder och mindre rimligt att stoppa på deras eget,”, sade Dr. Chung, direktör av den Cleveland kliniken centrerar av utmärkthet för kardiovaskulär Translational funktionell Genomics. ”Är intensivt försök för illviljan, där det effektiva fåtalet och kassaskåpterapier för AFib. Med denna viktiga AHA-service fokuserar vi på framkallning av nya strategier för att förhindra sjukdomen och dess fortgång. Våra nya centrerar ska molekylära data för bruk för att finna, att välja, och att personifiera uppsätta som mål för förebyggande medelterapier.”,

Att att namnges Sarahen Ross Soter centrera för AFib forskning, fokuserar den ska Cleveland klinikplatsen på kliniskt, och grundläggande vetenskap projekterar planlagt att förhindra den AFib utveckling och fortgången. En inföding av Columbus, som bor i Palm Beach och lider från AFib, Fru utvalda Soter centrera och betalar den med en gåva $5 miljoner tillsammans med henne makan, räkning. En portion av gåvan ska kollaborativa lån för service över knyta kontakt.

Ska studien för den Cleveland kliniken laget förhållandena mellan gener, att åldras och ämnesomsättning och den brukstålmodig-närmare detalj cellen modellerar för att finna ny terapier och väg till skräddaren dem till tålmodiga behov för individen. Laget som också ska, testar program, som kan bemyndiga tålmodig för att kontrollera deras AFib med bantar/näring, och övar, och förgiftar sockersjuka, metforminen, som har visat löfte, i att försena villkora. Projekterar inkluderar:

  • Gen-Åldras-Ämnesomsättning växelverkan i AF-Pathogenesis,” ledde vid den Jonathan smeden, Ph.D., ska byggande på lagets den föregående forskningen för AFib genomics för att identifiera nya molekylära banor som kan uppsätta som mål med droger. De ska undersöker hur att åldras och ämnesomsättning tillsammans med bestämda identifierade gener kan fungera tillsammans för att orsaka villkora.
  • ”Uppsätta som mål riskera ingripanden, och Metformin för AF,” ledde vid Dr. Chung, är ett nytt kliniskt försök som testar effektiviteten av två terapier för att förminska den AFib fortgången. Det ska laget skriva in sig 270 deltagare med pacemakers och implantable cardioverter-defibrillator apparater för att jämföra livsstiländringar med och utan metformin. Forskningen baseras på tidigare studier som föreslår, väger förlust och övar, såväl som metforminen, är tillhörande med förminskande AFib riskerar. Den ska studien inkluderar kollaboratörer i hjärt- electrophysiology och att stega, förebyggande medelcardiology, endocrinology och sömnmedicinen.
  • ”Är Mång--omic analyser av atrial ämnesomsättning, electrophysiology och AF-fortgången” en vård- translational befolkning projekterar ledde vid David Skåpbil Wagoner, Ph.D. med den nyckel- kollaboratörn John Barnard, Ph.D. I ett försök att framkalla personifierade behandlingar, karakteriserar identifierar de ska forskarna AFib underordnad typ och biologiska häften av sjukdomfortgången för att förbättra förstår tålmodig-närmare detalj svar till olika terapier.

Laget, som inkluderar specialister från det Cleveland klinikLerner forskningsinstitut och institutet för hjärta det mjölnare kärl- &, har varit funktionsdugligt collaboratively för nästan 20 år. De har publicerat mer, än 40 ha som huvudämne legitimationshandlingar tillsammans, viktiga bidrag för danande till sätta in av AFib mekanism och hjärt- genomics. Smeden är stolen av den molekylära medicinen på det Lerner forskningsinstitut, och Skåpbil Wagoner är en stabsmedlem i molekylär Cardiology på det Lerner forskningsinstitut. Barnard är huvudet av Biostatistics, genetisk Epidemiology och Bioinformatics i avdelningen av kvantitativa vård- vetenskaper i det Lerner forskningsinstitut.

”Behas vi så som den utvalda AHAEN oss som deltar i denna forskningkonsortium för att ta vårt arbete från labbbaksidaen till tålmodinas bedside för att förhindra försämra av denna sjukdom,”, sade Dr. Chung. ”Är nya terapier för AFib kritiska, och vi är hoppfulla denna ska utmärkelse har ett utöver det vanliga att få effekt, genom att leda till förbättrade personifierade terapier för tålmodig med denna debilitating, villkorar.”,

I dess helhet fokuserade forskningen för AHA mer än $28 miljoner AFib knyter kontakt den strategiskt ska förhöjer överenskommelsen av orsakar, biologi, pathophysiology och epidemiology av AFib för att förbättra tålmodiga resultat.

Källa: http://www.clevelandclinic.org

Advertisement