Dyaco avtäcker specialistläkarundersökning, och rehabiliteringutrustning spänner i UKEN

Den globala konditionutrustningproducenten Dyaco har avtäckt en spänna av specialistläkarundersökningen och rehabiliteringutrustning för UK-sjukvårdfamiljeförsörjare och sjukgymnastiklättheter.

Utrustningen från denägde medicinska systemgruppen för anden, inkluderar förkroppsligar Lower Ergometers, förkroppsligar slutsumman Steppers och en gåendeinstruktörTreadmill. Utrustningen framkallades genom att använda rehabiliteringstrategier och teknologier som tilltalar en multitude av tålmodiga brister för att förhöja återställningsresultat.

Ny produkt följer barkassen av den Dyaco landskampreklamfilmen, & läkarundersökninguppdelning i Januari detta år och all utrustning har att klassificera 1 - attesteringen IEC60601 och är i det processaa av att gå klassificerar igenom 2 som testar.

Andy Loughray, Dyaco UK Saledirektör, kommenterar:

Efter enstegad start till 2018, glädjas vi till barkassen som detta omfattande spänner av medicinsk konditionutrustning till UK-sjukvården marknadsför. Specialisten som medicinska produkter kan komma med jättelikt, gynnar till tålmodig rehabilitering och återställningen att traditionell konditionutrustning inte är precis kompetent att ge. Med anpassade justeringar och specialistsärdrag möjliggör våra produkter clinicians, och terapeuter kapaciteten till bad om sjukgymnastik programmerar för en individ specifika behov.

Dyacos försäkrar hängivna medicinska uppdelning kunder av högvärdigt kvalitets-. Vårt erfara, sakkunskap, omfattande akademiska partnerskap, och kliniska samarbeten har använts för att framkalla dessa mala-brytande produkter.”,

Ställa in utrustningen förutom ger dess konkurrenter, ergometersna och steppersna symmetrimätningar till användaren. Dessa mäter beloppet av driver utveckling av lämnat och rätsidan individuellt, som produkterna trampas. Denna symmetriåterkoppling framläggas både grafiskt och numeriskt.

All utrustning kommer med tillverkade data fungerar som ger det physio med alla av kritiska data från en tålmodig period.

MU100 - Fäll ned upprätt förkroppsligar ergometeren

MU100EN tilltalar låg-förkroppsligar att villkora med avancerade alternativ för optimal knäpositionering. Clinicians kan mata in den önskade knäflexionen metar, och programvaran ordinerar pedalen, och platsens placerar optimala för/aft. Variabler liksom förkroppsligar symmetri, och limblängden kan justeras, så att clinicians på burk fint skräddaren utrustningen till varje tålmodigs behov.

MR100 - Halv-Tillbakalutad lägre förkroppsligar ergometeren

För tillbakalutade den särskilda uppmärksamheten designlöner för MR100 till höften och förkroppsligar lower gemensam rörlighet som låter optimal rehabilitering i ett avkopplat, göra sig till. Användare kan mata in den önskade knäflexionen metar, och programvaran ordinerar pedalen, och platsens placerar optimala för/aft. Igen förkroppsligar variabler liksom symmetri, och limblängden kan justeras för att möjliggöra clinicians till fint skräddaren till utrustningen.

MS300 - Den tillbakalutade slutsumman förkroppsligar gradvist

MS300EN gör lättare förkroppsligar mycket övar, i koordinerat, linjärt, lägger benen på ryggen beväpnar den naturliga 1:1 och vinkar. Själv-justerbart slå längden hyser tålmodigs närmare detalj spänner av vinkar kapaciteter som ger low, få effekt rörelse för knä, anklar, och höfter i entillbakalutad kassaskåp placerar.

MS350 - DenTillbakalutade slutsumman förkroppsligar gradvist (den tillgängliga rullstolen)

De justerbara MS350NA placerar ger inte endast en skräddarsy passform utan är löstagbara för rullstol tar fram också. Tålmodig kan erfara mycket förkroppsligar övar till och med koordinerat, lägger benen på ryggen beväpnar den linjära och naturliga 1:1 och vinkar. Själv-justerbart slå längden hyser den tålmodig' närmare detalj spänner av vinkar kapaciteter som ger low, få effekt rörelse för knä, anklar, och höfter i entillbakalutad kassaskåp placerar.

MT200 - GåendeinstruktörTreadmill

MT200EN presenterar den rusar kontrollerar motoriskt, en motorisk sluttning och en motorisk nedgång. Tre bilar tillsammans hjälpanvändare för att uppnå bi-riktningsutbildning i kombination med stigande eller sluttande protokoll. Tillfoga mer versatility för att öva och terapialternativ, rusar barren, däckhöjd och för att kuta acceleration är justerbar i litet, och att precisera ökar.

Källa: http://www.dyaco.com/

Advertisement