Ny analys avslöjer anknyter mellan snabbmatförbrukning, och ökande riskera av allergiska sjukdomar

En nya Respirology granskar, och analys av publicerade studier avslöjer en anknyta mellan snabbmatförbrukning och en ökande sannolikhet av att ha astma, rossla, och flera andra allergiska sjukdomar liksom pollenfeber, eksem och noshörning-bindhinneinflammation.

De inklusive 16 studierna för analys. I benämner av olika typer av snabbmatförbrukning, hamburgareintag var prominently tillhörande med allergiska sjukdomar i ettanhörig sätt, oavsett konsument inkomst.

Författarna noterar som fattigt kvalitets- bantar är rimligt att bidra till utvecklingen och fortgången av astma och att rossla via multipelmekanism. ”Är extra studier nödvändiga att bekräfta förhållandena som ses i denna analys, emellertid, och att identifiera potentiella causal anslutningar mellan förbrukningen av snabbmat och allergiska sjukdomar,”, sade hög författareDr. Liga Wang, av det västra Kina sjukhuset, den Sichuan universitetar.

Källa: http://newsroom.wiley.com/press-release/respirology/consumption-fast-food-linked-asthma-and-other-allergic-diseases

Advertisement