Alternativet som splitsar livsviktig roll för lekar i vuxen muskel, samlas underhåll

Illviljan betydelsen, som ändrar i muskel samlas har, i att åldras, förkroppsligar overallen ämnesomsättning, och i kronisk sjukdom, stillar vi inte förstår fullständigt att mekanismen som bidrar till underhållet av den vuxna muskeln, samlas.

”Har ett nummer av cellsignalerande och metabolic banor varit utstuderade angående deras medverkan, i att tåla den vuxna muskeln, samlas, men inte alternativt splitsa,”, sade Dr. Thomas Cooper, professor av patologi & immunologi, av molekylär och cell- biologi och av molekylär physiology och biophysics på den Baylor högskolan av medicinen.

Att splitsa för alternativ är en cell- mekanism som låter celler till jordbruksprodukter många olika proteiner från en singelgen. En gen kan visualiseras som en kort stavelse stränger av ”pryder med pärlor” eller exons. Varje pryder med pärlor kodifierar för ett olikt lappar av finalproteinet. Att splitsa för alternativ låter cellen göra olika proteiner, genom att kombinera ”, pryder med pärlor” i olik väg.

Forskarna och annan grupperar den föregående den antog beslutsam, som alternativet som splitsar regulatorer Rbfox1 och Rbfox2, krävdes för muskelutveckling och fungerar, bara cooper'sens gruppen att de två proteinerna som tillsammans fungerades och deras kombinerade roll i vuxen muskel inte hade varit utstuderade för.

”Lekte att bestämma huruvida att splitsa för alternativ en roll i vuxet muskelunderhåll, avbröt vi det processaa i vuxna möss, genom att knacka ut generna Rbfox1 och Rbfox2 endast i skeletal muskler. Därefter, såg vi verkställa som denna söndring hade i muskler i djur limbs,”, sade Dr. Ravi Singh, instruktör av patologi & immunologi på den Baylor högskolan av medicinen.

Den kritiska rollen av alternativt splitsa

”Observerade vi, att de knockout- mössna som är borttappada om halva av deras skeletal muskel samlas snabbt inom fyra veckor,” Singh sade. ”Två veckor, når de har knackat ut generna Rbfox1 och Rbfox2 som var hundratals, förändrade andra gener, deras uttryck, och andra gener deras alternativa splitsa, däribland capn3 genen, som kopplade att splitsa till jordbruksprodukter en aktiv, bildar av en protease, ett enzym som degraderar proteiner.”,

”Ta alla våra observationer tillsammans, tillskrivade vi förlusten av muskeln samlas till en förhöjning i degradering av muskelprotein ganska än en förminskning av proteinsyntes,”, sade cooperen, som är också S.et Donald Greenberg, och R. Clarence och Irene H. Fulbright Professor och en medlem av Danen L Duncan omfattande cancer centrerar på Baylor. ”Indikerar resultaten att Rbfoxen som splitsar regulatorer, som bevaras högt från elegansna för avmaska C. till människor, är nödvändig för att underhålla den skeletal muskeln samlas i vuxna möss.”,

”Har samlas vårt bidrag implikationer för studier på rollen av muskeln att samlas i ämnesomsättning och på muskeln förlust, i att åldras, och den kroniska sjukdomen,”, sade Singh.

Källa: https://blogs.bcm.edu/2018/07/10/alternative-splicing-is-crucial-to-muscle-mass-maintenance/