Läkarundersökningaktivitet kan lower väga affärsvinst i postmenopausal kvinnor som har avslutat att röka

Rökare ger raddor resonerar för avslutning inte av att röka, med skräck av väga affärsvinstrangen som en av de mest gynnad, men en ny studie, som följde rökare från kvinna vård- insats, (WHI) bekräftar, att även blygsamma förhöjningar i läkarundersökningaktivitet kan minimera, väger affärsvinst i postmenopausal kvinnor, efter de har avslutat att röka. Resultat publiceras den on-line todayen i klimakterium, föra journal över av norden - amerikanklimakteriumsamhälle (NAMS).

Rönet visas i artikeln ”läkarundersökningaktivitet och väger affärsvinst, når de har rökt cessation i postmenopausal kvinnor.”, Denna är den första bekant studien att utvärdera förhållandet mellan läkarundersökningaktivitet, och postcessationen väger affärsvinst i postmenopausal kvinnor. Studien följde mer, än 4.700 grundlinjerökare från WHIEN för 3 år, som peka på, det var beslutsamma att quitters nådde ett genomsnitt av 7,7 dunkar över de kvinnor som fortsatte att röka. Quitters, som företa sig ökande läkarundersökningaktivitet som definierades som mer än 15 metabolic likvärdigt uppgift-timmar per vecka, hade det lägst att väga affärsvinst av 5,6 dunkar. Av dessa erfor kvinnor, som var obese, det mest stor gynnar från läkarundersökningaktivitet som jämfördes med kvinnor av det normala, väger.

Mer lova är finna som är det quitters som deltog i lite läkarundersökningaktivitet på grundlinjen och hade därefter högre läkarundersökningaktivitet på år 3, och också skriva in sig i ett dietary ändringsingripande hade nonsignificant att väga affärsvinst som jämfördes med att fortsätta rökare.

”Fanns att vara aktivet, når du har avslutat att röka, att förminska väger affärsvinst utan hänsyn till beloppet av läkarundersökningaktivitet, innan du avslutade,” något att sägaDr. JoAnn Pinkerton, NAMS-verkställande direktör. ”Även om de bäst resultaten, i att begränsa, väger affärsvinst, når de har avslutat att röka, fanns i kvinnor, som förlovat i 150 noterar av, dämpar styrkeaktivitet per vecka, gynnar fanns också i mindre-intensiv aktivitet, liksom att gå 90 noterar per vecka på tre miles i timmen. Ett mindre substudy föreslår att det som tillfogar dietary ska hjälp för ändringar också begränsa väger affärsvinst. Hoppas för de som avgör att avsluta att röka--öva mer, och klockamatintag som ska begränsas, väger affärsvinst.”,

Källa: https://www.menopause.org/docs/default-source/press-release/physical-activity-after-smoking-cessation-7-11-18-km.pdf

Advertisement