Medicare som undersöker noggrant ACOs, men kritiker fruktar mer få deltagare

Ansvariga omsorgorganisationar var bland de nyckel- insatserna av den som man har råd med omsorgen agerar, planlagt att hjälpa att kontrollera soaring Medicare kostar.

ACOs förväntades till räddningen regeringen nästan $5 miljard vid 2019, enligt det kongress- budget- kontoret.

Den har inte kommit någonstans tätt.

På torsdag manipulerar trumfadministrationen som är föreslagen en genomgång till programet, som planlades för att uppmuntra, och sjukhus för att fungera tillsammans till koordinerad omsorg vid förminskande onödigt testar, tillvägagångssätt och inläggning på sjukhus. Flyttningen kunde dramatiskt fjällbaksida numrera av vård- familjeförsörjare för deltagande.

Förvaltningstjänstemän som något att säga ACOs har, ledde till högre Medicare utgifter.

Meddelandet var precis det senast i en stödjadrumbeat av flyttningar av trumfförvaltningstjänstemän att linda av fastställd vård- politik förlägger in vid den Obama administrationen.

Medicare ACOs började in 2012 och skriva in sig i dag mer än 10 miljon bidragsmottagare. Om de ger omsorg för mer mindre än, bestämt kosta uppsätta som mål - stundmöte som är kvalitets- av omsorgnormal - därefter dem får dela i några av besparingarna. Reklamfilmförsäkringsgivarear och Medicaid har också adopterat ACOs i det förgångna årtiondet.

Omkring 82 procent av 561na som Medicare ACOs är, ställer in, så att de inte är på riskerar av förlorande pengar från Medicare. De kan dela i några besparingar som de uppnår. Vila är i en modellera, var de kan nå en högre aktie av besparingar, men riskerar också att betala tillbaka pengar till Medicare, om de inte möter deras besparingar uppsätta som mål. Det har ACOs varit mer lyckad i besparingpengar, sade Medicare representanter.

Det Medicare programet sade att det skulle arrangerar gradvis - ut dess ingen-riskera modellerar början i 2020.

En ny bransch-sponsrad granskning visade 70 procent av ACOs skulle ganska avslutat än antar att sådan finansiella riskerar.

Seema Verma, administratör av centrerar för Medicare, & Medicaid servar, sade att den är fel att ha ACOs, som kan endast göra vinster men att inte riskera några förluster. ”Önskar vi att sätta ansvarighetbaksidaen in i ansvariga omsorgorganisationar,”, sade hon under en förhandsmöte med reporter.

Ska existerande ACOs har ett år som kopplar till modellera att acceptera som är finansiellt, riskerar. Ska nya ACOs har två år.

För närvarande har ACOs upp till sex år som ska skiftas till en modellera var de delar i finansiellt riskerar.

Dessa och andra föreslagna ändringar skulle räddningen Medicare $2,2 miljard över det nästa årtiondet, sade Verma.

Förslag drog sällsynt beröm från en tidigare Obama förvaltningstjänsteman. Andy Slavitt, som, när hövdad CMS, tweeted: ”Föreslår CMS att ändringar till den Medicare lönen för värderar (ACO) modellerar. … Först looken, ser de realitet till mig.”,

CMS beräknade att dess nya politik skulle bly- till en tappa av omkring 100 ACOs vid 2027.

Branschobservatörnågot att säga att förutsägelsen verkar blygsam på bäst.

”Som inte verkar för realistisk,” sade Ross vit, chefen av centrera för reglerande inblick för sjukvård på KPMG, en stor konsultfirma. ”Går detta att komma som ganska en chocka till deltagare för en raddaström, även om administrationen har överfört dessa signalerar för flera månader. … Verkar det bestämt något liknande som de är prövas att ratchet besegrar, och åtstramningen dollarbesparingarna ut och att inte ha deltagare i den för det felt resonerar.”,

Clif Gaus, vd:n av riksförbundet av ACOs, sprängde förslag, ordstävet som det ska ”sätter ACO-rörelsen på högkant” och introducerar ”många untested och besvära politik.”,

CMS ”drar filten ut från ACOs, vid redoing av programet i en kort timeframe,”, sade han.

Han tillfogade att ”det rimliga resultatet ska är, att många ACOs avslutade programet, fråntar deras omsorgkoordinationsresurser och retur till betalning modellerar som betona volym över värderar.”,

Tom mynt, verkställande vice ordförande av amerikansjukhusanslutningen, kritiserade också den nya ACOEN härskar. ”Härskar det föreslaget kuggningar för att redogöra för faktumet att bygga en lyckad ACO, låt bara en som är kompetent att ta på finansiellt riskerar, är ingen liten uppgift; det kräver viktiga investeringar av tid, försök och finanser.”,

Under det nytt planera, CMS önskar också att kräva manipulerar i ACOs för att informera deras tålmodig att de är i en ACO. Det har inte uppstått föregående, därför att i motsats till HMOs, ACOs inte begränsar som familjeförsörjare dem kan se.

Verma som har upprepade gånger sagt att släppa loss det fritt, marknadsför ska principer hjälper att kontrollera kostar och förbättrar kvalitets-, sade att ACOs kör mer sjukhus och manipulerar in i mergers, som blytaket kostar higher.

”Önskar vi att fungera med ACOS som är allvarliga om att leverera värderar. Vi kan ej längre köra ett program, som förlorar pengar för skattebetalarear,” henne sade.

Kaiser vård- nyheternaDenna artikel trycktes om från khn.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj fundamentet. Kaiser är vård- nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser familjfundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement