Nya upptäckterbjudanden hoppas för behandling av Alzheimers och andra neurological sjukdomar

Det finns nytt hopp för behandlingen av Alzheimers och andra neurological sjukdomar efter enbrytande upptäckt som göras av ettKines forskningsamarbete.

Forskare från universitetar av södra Australien och den tredje militära medicinska universitetar i Kina har upptäckt en signalerabana inom celler och har också uppfunnit en potentiell drog som kunde stoppa försämring och faktiskt förbättra att lära och minne i upprörda tålmodig.

UniSAs professor Xin-Fu Zhou och kollegor har utforskat tauopathies - som ser till en klassificera av sjukdomar som orsakas, vid misfolding av cellerna för nerven för tau-protein de inre, som resulterar i cellskada och slutligen celldöd.

Dessa sjukdomar inkluderar Alzheimers, Parkinsons och bilar Neuronsjukdomen, som har just nu ingen bot.

Specifikt har laget sett in i frontotemporal lobförsämring (FTLD), en benämna som föreställer en grupp av kliniska syndrom släkta till kognitiv försämring, beteende- abnormalities och anförandeoordningar.

ProfessorZhou något att säga att föregående det var okänt hur genmutationen var ansvariga för att orsaka celldöd eller skada - som sågs till allmänt som neurodegeneration och demens i tålmodig med FTLD och andra motoriska neuronsjukdomar.

”Högert nu finns det någon tillgänglig behandling alls,” något att säga för Prof Zhou.

”Har vi utforskat, hur dessa tauopathies (sjukdomar) har någon allmänningpatologi, däribland ett detaljtau-protein som leker en kritisk roll i nervcell fungerar.”,

Tau-protein är ett protein, som stabiliserar microtubules, och det är specifikt överflödande i neurons av nervsystemet, men inte in någon annanstans.

”Grundar vår forskning det i båda som djur modellerar, och människahjärnor, signalera av neurotrophins och receptors är onormala i hjärnor med FTLD,” något att säga för Prof Zhou. ”Upptäckte vi en förhöjning i neurotrophinsignalerandebanan som förbinds till liv, och död av nervceller som är bekant som proNGF/p75 och därefter funnit blockera som är dess, fungerar visades för att förminska cellskada.

”Thus, i detta pappers- oss som upptäcks inte endast en signalerandebana men uppfinns också en potentiell drog för behandling av sådan sjukdomar.”,

Givet detta starkt bevisa nu tillgängligt, arrangerar de nästa är ett kliniskt försök, och för Tiantai för det södra australiensiska biotech företaget AB för Pty har den medicinska teknologi för en tid sedan fått en licens vidare för att framkalla och kommersialisera denna medicinska teknologi.

ProfessorZhou något att säga hjälpmedel för denna branschmedverkan där är ett tillfälle att översätta upptäckten in i en behandling av Alzheimers sjukdom och andra tauopathies.

Källa: https://www.unisa.edu.au/Media-Centre/Releases/2018/Discovery-presents-treatment-hope-for-Alzheimers-and-other-neurodegenerative-diseases/#.W2vKzdIzaUk

Advertisement