Ny inblick kunde hjälpa att framkalla romanen och effektivare lyckodrogdroger

Ett nytt område i fördjupningsforskning föreslår dysfunction i mitochondria -- den huvudsakliga källan av energi för celler -- kunde leda till ha som huvudämne fördjupning. Publicerat i gränser i Neuroscience, orsakar denna nya inblick till lång-rymda teorier på av fördjupning kunde leda till utvecklingen av romanen och effektivare lyckodrogdroger.

Fördjupningen är en högt förhärska oordning som upp till påverkar 20% av befolkningen. Det tänks gemensamt för att orsakas av en kemisk obalans i hjärnan, yet den specifika biologiska mekanismen som bly- till fördjupningen inte förstås fullständigt.

”Till nu, orsakar har mest teorier om det biologiskt av fördjupning fokuserat på idén, att fördjupningen orsakas av en obalans i lik serotonin för neurotransmitters,” något att sägaDr Lisa E. Kalynchuk, co-författare av granska från universitetar av Victoria, Kanada.

”Emellertid, på burk lyckodroger förhöjningserotonin jämnar nästan omgående, yet tar veckor för att ha ett terapeutiskt att verkställa på tecknen av fördjupningen. Detta föreslår att serotonin är osannolik att vara rota orsakar av fördjupning.”,

Mest lyckodrogdroger som i dag används, är samma som de som framkallas mer än 50 år sedan. Förutom den försenade starten av effektiv symptomlättnad fungerar lyckodroger endast in runt om halva av tålmodig -- och ha ofta motsatt biverkningar.

Laget kände igen nödvändigheten för nya och effektivare behandlingar för fördjupning. Emellertid för nya droger kan framkallas, är det nödvändigt till först förstår att det cell- orsakar av fördjupning.

”Är omfattande forskningförsök för illvilja, där stilla en grundbrist av överenskommelse om de specifika biologiska ändringarna, som ger löneförhöjning till deprimerande tecken,” förklarar Kalynchuk.

Att förbättra förstå, hur fördjupningen uppstår, den forskare sökta efter närmare detalj orsakar inom hjärncellerna. Detta ledde dem till en liten organelle som fanns inom hjärnceller som kallades mitochondria. Mitochondria är den huvudsakliga källan av energi för celler, men de hjälper också att reglera hjärnan fungerar.

”Modellerar djur visat att fördjupningen är tillhörande med den minskade utvecklingen av nya celler i hippocampusen -- en region av den bekant vuxna hjärnan som reglerar sinnesrörelse, mood, kognition och spänning,” något att säga Kalynchuk.

”Som alla dessa blandas in i fördjupning, ledde detta ursprungligen oss till funderare att fördjupningen orsakades av bristen i ny cellutveckling. Emellertid förklarar denna teori inte alla forskningrön, därför att deprimerande tecken kan uppstå i frånvaroen av denna brist.

”Vad vi vet att detta processaa begär och kräver metabolically en raddaenergi. Detta ledde oss för att misstänka mitochondria, som rota orsakar av fördjupning, som de ger energi för celler.”,

Forskarna tror dysfunctionen av mitochondria kan leda till en kaskad av verkställer som resulterar i fördjupning. Denna idé erbjuder det nya tillfället för utvecklingen av nya lyckodrogdroger som kan normalisera mitochondria fungerar.

”Skulle är denna fullständigt en roman att närma sig som har lite att göra med vilka strömanti-lugnande medel gör,” något att säga Kalynchuk. ”Ska den taketid fullständigt att undersöka dessa idéer, men vi hoppas den ska öppna dörrar till nya områden av forskning i fördjupningen sätter in och leder till utvecklingen av effektivare lyckodrogläkarbehandling.”,

Källa: https://www.frontiersin.org/

Advertisement